Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ: La alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019, cu cine veti vota?

Antena3 Antena3,
SONDAJ: La alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019, cu cine veti vota?

In cel mai recent sondaj de pe Antena3. ro v-am intrebat daca veti merge la vot la urmatoarele alegeri europene. Peste 75% dintre dumneavoastra au raspuns afirmativ 3850 de voturi), in timp ce 20,76% au spus c. continuă pe Antena3

Alegeri europarlamentare MAE prezinta harta interactiva a celor 441 de sectii de votare din strainatate

Ministerul Afacerilor Externe prezinta harta interactiva cu cele 441 sectii de votare organizate in strainatate la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai. MAE organizeaza cu 251 mai multe sectii de votare in strainatate, fata de alegerile europarlamentare precedente.

Societatea civila: ORDONANTA pregatita de Guvern NU prevede validarea referendumului raportat la numarul alegatorilor inscrisi in listele electorale

Adoptarea Ordonantei de Urgenta ce modifica legislatia electorala cu o luna inaintea referendumului din 26 mai contravine Constitutitiei si nu respecta recomandarile Comisiei de la Venetia, au precizat mai mu.

Parlamentul European: Fie ca... toti romanii sa mearga la votul pentru alegerile europene, pe 26 mai

Urarea Biroului de informare al Parlamentului European de Pasi este ca toti romanii sa mearga la votul pentru alegerile europene, pe 26 mai.

VIDEO Franta: Raniti din randul vestelor galbene anunta ca s-au constituit intr-o asociatie si cheama la un protest national pe 26 mai

Mai multi manifestanti raniti grav de fortele de ordine din Franta, majoritatea in timpul protestelor miscarii sociale vestele galbene, au anuntat duminica infiintarea unei asociatii si au facut apel la organizarea unui protest national pe 26 mai, la Paris, transmite AFP.

HOROSCOP pentru saptamana 29 aprilie-5 mai, cu Camelia Patrascanu. Saptamana energica pentru Berbeci, in timp ce Leii isi incarca bateriile

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru saptamana 29 aprilie-5 mai. Se anunta vesti minunate pentru unele zodii. HOROSCOP BERBEC- saptamana cu pace si toleranta.

Mai multe ONG-uri si asociatii civice solicita Guvernului sa nu adopte OUG privind referendumul din 26 mai

Mai multe ONG-uri, asociatii civice si sociologi, experti electorali si analisti politici au solicitat marti Guvernului sa nu adopte ordonanta de urgenta de modificare a legii referendumului propusa de AEP) Autoritatea Electorala Permanenta,.

HOROSCOPUL runelor pentru saptamana 29 aprilie - 5 mai 2019. Berbecii se simt blocati, Gemenii fac schimbari eficiente

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 29 APRILIE 5 MAI 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in.

ALOCATII 2019. Copiii vor primi alocatii majorate, din luna mai

Toti copiii din Romania vor primi alocatii majorate, incepand cu luna mai. Guvernul a adoptat majorarile in luna februarie, ele au intrat in vigoare in luna aprilie, iar plata se face in.

Vacanta de cosmar pentru o familie din Bucuresti. Oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul pensiunii

Vacanta de groaza pentru o familie din Bucuresti. in loc de conditii de cazare decente, oamenii au primit pumni si picioare de la proprietarul unei pensiuni din Campulung Moldovenesc, unde au inchiriat o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )