Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Antena3 Antena3,
Sondaj Avangarde. Cine cred romanii ca este cel mai puternic om politic din Romania

Cel mai puternic om politic din Romania este, in opinia romanilor, liderul PSD, Liviu Dragnea, arata cel mai nou sondaj Avangarde, prezentat la Antena 3 de sociologul Marius Pieleanu. foto: captura Antena 3/. continuă pe Antena3

Ea este cel mai bine platita actrita din lume. A intrecut-o si pe Angelina Jolie

Scarlett Johansson este cel mai bine platita actrita din lume, potrivit unei liste intocmite de Forbes. La cei 33 de ani ai sai, actrita a primit nu mai putin de 40,5 milioane de dolari in perioada 1.

Ecaterina Andronescu continua atacurile la adresa conducerii social-democratilor: Acesta este CEL MAI SLAB GUVERN al PSD!

Senatoarea Ecaterina Andronescu isi continua atacurile la adresa actualei conduceri a partidului, precum si la adresa Guvernului Dancila. Ea considera ca acest guvern este cel mai slab din istoria.

Ecaterina Andronescu, ntrebata daca guvernul Dancila este cel mai slab din istoria PSD: Cred ca da / PSD poate sa dea guverne mult mai performante

PSD poate sa dea guverne mult mai performante, acesta fiind al doilea motiv al scrisorii prin care s-a cerut zilele trecute demisia conducerii partidului, a declarat luni, la Adevarul live, senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, potrivit Agerpres.

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri: cel mai mare numar 100 pentru Cartea Recordurilor

Un inedit eveniment de celebrare a Centenarului Marii Uniri este pregatit la Alba Iulia. Este vorba despre cel mai mare numar 100, care ar urma sa intre in Cartea recordurilor.

Cand e planificat primul zbor pentru cel mai mare avion din lume

Cel mai mare avion din lume s-ar putea afla la doar cateva luni distanta de primul sau zbor. Stratolaunch reprezinta viziunea cofondatorului Microsoft, Paul Allen. Avionul are o anvergura mai mare decat un teren de fotbal si este echipat cu doua cabine de pilotaj, 28 de roti si sase motoare. in cele din urma, acesta va [].

Raed Arafat despre moartea barbatului care a participat la protestul diasporei: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ce a fost pe 10 august. Autopsia ne va spune cauza decesului

Cel mai probabil, a fost un episod medical separat, care nu are corelare cu ceea ce a fost pe 10 august, a declarat, marti, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, despre decesul barbatului din Turnu Magurele care a participat la protestul din 10 august si a murit, in noaptea de 19 spre 20 august, la Spitalul din Alexandria. Raed Arafat a admis, insa, ca astea sunt datele pe care le am acum, insa cauza exacta a decesului va fi cunoscuta in urma autopsiei: Autopsia poate arata altceva. Arafat a mai sustinut, la audierile de marti din Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, care au ca tema violentele din 10 august, ca barbatul a ajuns la spital, cu varsaturi, la 4 zile dupa protest, ceea ce, in opinia sa, arata ca este putin probabil ca starea sa sa aiba legatura cu substantele inhalate in Piata Victoriei.

Cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor e revolutionar

Dupa cateva saptamani de speculatii pe marginea noului Pocophone F1 din partea Xiaomi, cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor a fost dezvaluit oficial. Indienii sunt cei mai norocosi in materie de smartphone-uri, la aceasta ora. in cadrul unei conferinte foarte impozante desfasurate in New Delhi, chinezii de la Xiaomi si-au diversificat portofoliul [].

Studiu ALARMANT! Barbatii din Romania, in topul celor care beau cel mai mult alcool. Ce pozitie ocupa...

La nivel international, barbatii din Romania si femeile din Ucraina beau cel mai mult alcool, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Washington. Mai mult, studiul arata ca nu.

Imagini de la protestul din Piata Victorie, in cel mai nou clip al lui Dani Mocanu: Ce mesaj transmite manelistul autoritatilor (VIDEO)

Marele miting al diasporei din 10 august a atras atentia si cunoscutului manelist Dani Mocanu care a preluat imagini din Piata Victoriei in cel mai recent videoclip al sau. Mai multe, acesta a realizat niste.

La doar 5 ani Radu a devenit cel mai tanar bursier al Fundatiei Dan Voiculescu

Copilul fenomen al Romaniei, Radu Ciocanea, a devenit cel mai tanar bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei de la infiintarea acesteia, din 1990. La doar 5 ani Radu are un coeficient.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )