Libnet.ro
UNICEF

20:15

SONDAJ Cea mai buna prestatie a cantaretei Ellie White de la Te cunosc de undeva - Romica Puceanu

Adevărul Adevărul,
SONDAJ Cea mai buna prestatie a cantaretei Ellie White de la Te cunosc de undeva - Romica Puceanu

Dupa nenumarate prestatii pe scena Te cunosc de undeva, Ellie White a aflat care a fost cea mai buna transformare a sa. Un sondaj la care au participat mai bine de 3. 000 de oameni a stabilit ca metamorfoza in personajul Romic Puceanu a fost cea mai de succes. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta a carierei.

Punct ochit, punct lovit pentru Simona Halep la Melbourne. Constanteanca sa calificat intre primele 16 jucatoare ale turneului si are locul 10 WTA la varful degetelor, doar o inlantuire incredibila de conicidente putand s-o arunce inapoi afara din acest top. Luni dimineata, Simona joaca impotriva Jelenei Jankovic pentru un loc in sferturi si pentru un vis, Serena Williams, probabil singura jucatoare din lume in fata careia romanca are un complex, fiind eliminata duminica. Meciul de .

Cele mai proaste parole din 2013 si cum sa o ai pe cea mai buna. A ta este pe lista?

Abia au trecut 20 de zile din 2014 si mai e loc de un top pentru anul precedent. O companie care creeaza aplicatii de gestionare a parolelor a publicat topul celor mai proaste din 2013, iar veterana password a fost, in sfarsit, detronata.

Top 10 cele mai apreciate transformari ale lui Ellie White de la Te cunosc de undeva

De-a lungul sezonului trecut al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, Ellie White a facut furori cu transformarile care au transpus-o in pielea multor personaje extrem de interesante. Totusi, dupa cum o arata un sondaj realizat recent, cea mai apreciata transformare a artistei a fost cea in Romica Puceanu.

Florentina Marincu a fost aleasa cea mai buna sportiva a anului, in Hunedoara

Atleta Florentina Marincu 17 ani) a fost desemnata sportiva anului 2013 in judetul Hunedoara, potrivit Directiei pentru Tineret si Sport a judetului Hunedoara. Florentina Marincu a obtinut anul trecut doua titluri mondiale la juniori II, in probele de saritura in lungime si triplusalt.

Goldart: 2013 a fost un an greu. Cea mai scumpa opera, vanduta cu 300.000 euro

Luminita Ghildus, general manager al Goldart-Ghildush, a declarat, marti, ca 2013 a fost un an greu, dar cu cateva varfuri. La licitatiile casei a fost consemnata si cea mai importanta adjudecare a anului trecut - o lucrare semnata de.

Autovit: Dacia, cea mai bine vanduta dintre masinile noi, iar Vokswagen dintre cele second hand.

2013 a fost un an slab in ceea ce priveste vanzarile de autoturisme, atat la capitolul masini noi, dar mai ales la tranzactiile interne cu masini rulate. Piata masinilor noi a avut al saselea an consecutiv de scadere, in timp ce importurile de masini second-hand au crescut cu aproape 50. 000 de unitati fata de 2012. Cea mai mare schimbare a fost insa la reinmatriculari, unde scaderea a fost extrem de mare: 150. 000 de unitati, se arata intr-o analiza Autovit. ro. Astfel, daca in 2009 au fost .

Hotnews.ro, cea mai citata sursa dintre publicatiile online si printre cele mai citate surse din presa

Hotnews. ro ramane cea mai citata sursa dintre publicatiile online si este in topul celor mai citate surse media in presa scrisa, dupa Digi 24 si Romania TV, in perioada 1-31 decembrie 2013, potrivit clasamentului intocmit de mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 401 de materiale referitoare la publicatii tiparite, online, posturi radio si TV, care au aparut in perioada 1 - 31 decembrie 2013 in presa scrisa.

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume, licitata la Hong Kong

O sticla de Macallan a fost vanduta, recent, pentru 631. 850 dolari la o licitatie din Hong Kong, devenind cea mai scumpa sticla de whiskey tranzactionata vreodata la o licitatie, transmite Bloomberg.

China a repetat in 2013 cea mai slaba performanta economica incepand din 1999 - PIB-ul a crescut cu 7,7%

China a inregistrat o crestere economica de 7,7% in 2013, stabila in raport cu 2012, an in care marcase cea mai slaba performanta din ultimii 13 ani, a anuntat guvernul lui, lansand totodata un semnal de alarma fata de dezechilibrele persistente si indatorarea publica, scrie AFP.

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )