Libnet.ro
UNICEF

14:15

Top 10 cele mai apreciate transformari ale lui Ellie White de la Te cunosc de undeva

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai apreciate transformari ale lui Ellie White de la Te cunosc de undeva

De-a lungul sezonului trecut al emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, Ellie White a facut furori cu transformarile care au transpus-o in pielea multor personaje extrem de interesante. Totusi, dupa cum o arata un sondaj realizat recent, cea mai apreciata transformare a artistei a fost cea in Romica Puceanu. continuă pe ADPM

Top 12 cele mai bine imbracate staruri de la SAG Awards!

Pentru a treia oara intr-o saptamana vedetele de la Hollywood s-au straduit sa arate impecabil pe covorul rosu. Julia Roberts, Sofia Vergara, Cate Blanchett, Oprah Winfrey, Lupita Nyong si Bradley Cooper au reusit sa puncteze cele mai spectaculoase aparitii ale serii.

TOP: 10 masini ridicol de scumpe pe care nu le vei avea niciodata

Un supercar este de obicei o masina sport editie limitata cu o putere intre 800 si 1. 350 de CP, care merge rapid, atinge o viteza intre 300 si 400 km/h si costa o avere, intre 850. 000 euro si 5,4 milioane euro. CNBC a realizat TOP 10 cele mai rapide.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Pentru cinefili! Cele mai bune drame din toate timpurile!

Grand Prix, The Shawshank Redemption, The Thomas Crown Affair si Casino sunt doar 4 din cele mai bune 50 de drame ale tuturor timpurilor, filme pe care trebuie sa le vezi macar o data-n viata!.

VIDEO 12 ani de sclavie si Gravity, cele mai bun filme ale anului

Dramele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, ex-aequo, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producatorilor americani Producers Guild of America/ PGA).

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE.

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova. Conform datelor prezentate pe site-ul ministrului delegat, nivelul tarifelor va fi de 5,7 lei fara TVA, 7 lei cu TVA pentru un autoturism, pentru toti cei 60 km, de la intrarea pe podul Breaza si pana la iesirea in .

Faze Tari: Fosta gimnasta Floarea Leonida, codasa in topul prostituatelor; El este cel mai murdar om din lume! Nu s-a mai spalat de 60 de ani; Tranzactia ar putea fi legala, spun judecatorii. O adolescenta si-a vandut copilul pe Facebook

Care sunt cei mai potenti amanti din lume? Performanta lor sexuala este demna de invidiat! Cat rezista in pat! Potrivit unui studiu la care au participat barbati si femei din mai multe tari ale lumii. Top 10 cele mai bune farse publicitare de groaza. Pentru ca o campanie publicitara sa aiba succes, trebuie in primul rand sa creeze emotie potentialilor clienti, iar in 2013 reteta de succes pentru astfel de reclame au fost farsele video.

Top 10 animale care ne pot omori

Pericolul si creaturile periculoase a fascinat omul dintotdeauna. Si cu cat un animal este mai periculos, cu atat starneste mai mult interes pentru a fi studiat. Iata un top 10 al celor mai periculoase animale.

Verdict Carmen Negoita: top 10 aparitii pe covorul rosu!

A fost o saptamana tare agitata la Hollywood, cu trei evenimente majore la care au luat parte starurile din lumea filmului. Actritele s-au straduit sa atraga atentia pe red carpet atat la Golden Globes cat si la Critics Choice Awards si SAG Awards, In exclusivitate pentru ADPM, Carmen Negoita da verdictul si face clasamentul celor mai reusite 10 aparitii.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )