Libnet.ro
UNICEF

21:00

SONDAJ. Cu cine votati in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cu cine votati in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Romanii vor avea de ales intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie. Iohannis a luat un scor mare, de aproape 38%, dar Viorica Dancila l-a. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. SONDAJ. Cu cine votati in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale s-a terminat, in strainatate si in Romania a inceput votarea. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat.

Stirile ProTV: ANALIZA Cristian Tudor Popescu: De ce a RATAT Dan Barna turul 2 al alegerilor prezidentiale

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca PSD va incerca sa isi revina din punct de vedere electoral si politic dupa aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor prezidentiale din 10 noiembrie 2019.

Alegeri prezidentiale 2019 - Orban: Iohannis va obtine un scor de minim de 62% in turul al doilea al alegerilor

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat, duminica seara, ca obiectivul PNL a fost obtinerea unui scor de peste 40 la suta pentru candidatul Klaus Iohannis in primul tur al alegerile prezidentiale. in turul al doilea, in mod evident depinde cu cine intra in turul al doilea, va fi un scor de minim 62% in turul al doilea pentru presedinte, a spus el.

Invitatie la dezbatere, adresata celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Universitatea din Bucuresti si Europa FM lanseaza o invitatie publica candidatilor aflati in turul a.

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

Ion Cristoiu, predictie pentru turul doi al alegerilor prezidentiale: O rasturnare cum a fost in 2014 este imposibila

Ion Cristoiu a explicat la Antena 3 ce crede ca se va intampla in turul doi al alegerilor prezidentiale. Jurnalistul a precizat ca nu cede ca va exista o rasturnare de situatie, prin urmare Klaus Iohannis va.

Dan Barna sustine ca e la cateva mii de voturi de Viorica Dancila. Lupta stransa pentru turul doi al alegerilor prezidentiale

Dan Barna a vorbit despre lupta pe care o duce cu Viorica Dancila pentru un loc in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Candidatul USR a precizat ca diferenta dintre cei care vor trece de primul tur va fi de doar cateva mii de voturi si i-a indemnat pe tineri sa mearga la urne. Dan Barna, .

Ce spun Iohannis, Dancila si Barna, dupa primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe ce mizeaza candidatii principali in turul al doilea

Conform estimarilor pentru ora inchiderii urnelor, la 21:00, Klaus Iohannis avea 38,4% din voturi, Viorica Dancila 21,9% si Dan Barna 16,1%. Ce spun cei trei oficiali dupa primul tur al alegerilor prezidentiale si pe ce mizeaza in turul al doilea? Ce spun Iohannis, Dancila si Barna dupa primul tur al alegerilor prezidentiale Primul tur al .

Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Dacian Ciolos a anuntat ca alianta USR-Plus il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce Dan Barna a obtinut doar 14,19% din voturi si nu a trecut de primul tur. Ciolos a precizat ca este necesara o discutie cu privire la proiectul presedintelui Romaniei. Dacian Ciolos anunta .

Orban stie deja ce scor va obtine Iohannis in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Declaratii surprinzatoare despre viitorul presedinte al Romaniei

Ludovic Orban a facut declaratii uluitoare, strans legate de ce scor va obtine Klaus Iohannis, in cel de-al doilea tur al prezidentialelor. Actualul premier a vorbit despre urmatorul tur al scrutinului, ce urmeaza pentru partidul sau, PNL, si le-a multumit tuturor romanilor care au mers la vot, in cadrul alegerilor prezidentiale. Scrutinul s-a desfasurat incepand .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )