Libnet.ro
UNICEF

14:15

SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, este de departe personajul negativ al momentului si se afla in mijlocul unuia dintre cele mai mari scandaluri din ultimii ani. Contestat de foarte multa lume, dar. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, declaratie de presa. Procurorul general, asteptat sa vorbeasca despre trecutul sau ca procuror in era comunista

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Augustin Lazar este asteptat sa aduca lamuriri in scandalul legat de trecutul sau ca procuror in perioada.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata: Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin, miercuri, interviul cu Tudorel Toader. Cel mai asteptat interviu este cel al lui Augustin Lazar, cel pe care Toader tot a incercat sa il dea afara,.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei, spunand ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar si intrebandu-se daca ii este doar recunoscator procurorului general pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei. Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar.

SONDAJ Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?

Augustin Lazar a spus, marti, ca in cazul disidentului inchis la Aiud i s-au atribuit fapte pe care nu le-a facut si ca a fost tinta unor actiuni de decredibilizare, in conditiile depunerii candidaturii pentru un al doilea mandat de procuror general. Sondaj HotNews. ro: Ar trebui sa demisioneze Augustin Lazar?.

Augustin Lazar, explicatii despre scandalul detinutului politic: cum se apara procurorul-general

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a dat, marti, explicatii despre trecutul sau profesional. El a raspuns acuzatiilor legate de faptul ca ar fi respins cererile de eliberare conditionata ale detinutului politic. Procurorul general al Romaniei sustine ca nimic din ce s-a spus in spatiul public nu este adevarat si ca si-a facut doar datoria.

Procurorul General, Augustin Lazar: Declaratii de presa la ora 14.00

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine declaratii de presa, de la ora 14. Miercuri, 10 aprilie, sunt programate a avea loc la ministerul Justitiei, interviurile cu cei patru candidati pentru functia de procuror general.

Procurorul general Augustin Lazar: Nu este in interesul societatii ca eu sa demisionez (VIDEO)

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va demisiona in urma aparitiei informatiei potrivit careia, in anii 80, a facut parte din Comisia de propuneri pe.

VIDEO Augustin Lazar, fata in fata cu ministrul Justitiei / Candidatii la sefia Parchetului General sustin interviul cu Tudorel Toader

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin astazi interviul cu Tudorel Toader. Actualul procuror general, Augustin Lazar, pe care ministrul Justitiei a incercat fara succes sa il revoce, candideaza pentru un al doilea mandat, in plin scandal generat de acuzatiile potrivit carora ar fi refuzat de doua ori sa elibereze un disident, in perioada comunista. Ceilalti trei candidati sunt procurorii Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Primul audiat a fost procurorul Marian Drilea, care a laudat Sectia pentru anchetarea magistratilor, sustinand ca aceasta ofera garantii de independenta si impartialitate. Toader, inainte de audierea candidatilor pentru sefia Parchetului General: Un raspuns va fi dat astazi inainte sau dupa motiuneLazar, la ministerul Justitiei: Nu am emotii. De ce sa am, la cate examene am dat?.

Augustin Lazar, interviu pentru un nou mandat de procuror general. Ce a spus Tudorel Toader la intrarea in Ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a comentat scandalul in care este implicat Augustin Lazar, procurorul general fiind asteptat astazi sa sustina interviul in fata comisiei, dupa ce si-a depus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3436 seconds )