Libnet.ro
UNICEF

08:45

SONDAJ Credeti ca ar fi ok majorarea la cerere a varstei de pensionare?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca ar fi ok majorarea la cerere a varstei de pensionare?

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat sprijinul, joi seara, pentru posibilitatea ca cei care vor sa lucreze mai mult sa se pensioneze mai tarziu. El a afirmat ca majorarea optionala a varstei de pensionare e o idee foarte buna. Chestiunea e subiect de dezbatere de cand vicepremierul Turcan a invocat ideea, miercuri, ministrul muncii afirmand ulterior ca suntem departe de a lua o decizie in acest sens. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca ar fi ok majorarea la cerere a varstei de pensionare?. continuă pe Hotnews

Bugetul de stat, promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita de lucru in landul Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, marti, in vizita de lucru in landul Bavaria, unde va participa la sedinta Guvernului local, va sustine o alocutiune si va avea discutii cu membrii guvernului de land cu privire la relatiile bilaterale si actualitatea europeana.

SONDAJ Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?

Premierul Orban a spus, dupa discutii cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, pe care le considera cea mai buna solutie pentru tara, avand in vedere ca Parlamentul e dominat de PSD si actioneaza ca o frana la adresa Guvernului. Orban nu a spus ce strategie va folosi pentru a declansa procedura anticipatelor. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?.

Perioada agitata pe scena politica.Presedintele Klaus Iohannis face declaratii la ora 18

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18, la Palatul Cotroceni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )