Libnet.ro
UNICEF

06:45

SONDAJ Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?

Premierul Orban a spus, dupa discutii cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, pe care le considera cea mai buna solutie pentru tara, avand in vedere ca Parlamentul e dominat de PSD si actioneaza ca o frana la adresa Guvernului. Orban nu a spus ce strategie va folosi pentru a declansa procedura anticipatelor. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca sunt necesare alegeri anticipate?. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

Orban anunta alegeri anticipate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a hotarat impreuna cu presedintele Klaus Iohannis ca pentru Rom.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Bogdan Chirieac: De ce liberalii vor alegeri anticipate?

Jurnalistul Bogdan Chirieac a explicat de ce PNL isi doreste alegeri anticipate. in opinia sa, un gest de incredere fata de romani ar fi ca liberalii sa mareasca pensiile de la 1 martie, si apoi sa mizeze pe varianta alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis vrea alegeri anticipate. Marcel Ciolacu: ii inteleg trairile. Este normal sa isi doreasca sa schimbe acest Guvern dezastruos

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, intr-o conferinta de presa la Buzau, ca a urmarit declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind faptul ca isi doreste alegeri anticipate si a adaugat ca intelege dorinta acestuia ca sa poata sa schimbe acest guvern dezastruos.

Iohannis: Cred ca anticipatele sunt posibile. Chiar vineri voi avea o discutie cu Ludovic Orban (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca doreste sa fie organizate alegeri anticipate si ca va discuta vineri cu premierul Ludovic Orban despre acest subiect. Eu cred ca sunt posibile si ma voi implica.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri.

SONDAJ Credeti ca ar fi ok majorarea la cerere a varstei de pensionare?

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat sprijinul, joi seara, pentru posibilitatea ca cei care vor sa lucreze mai mult sa se pensioneze mai tarziu. El a afirmat ca majorarea optionala a varstei de pensionare e o idee foarte buna. Chestiunea e subiect de dezbatere de cand vicepremierul Turcan a invocat ideea, miercuri, ministrul muncii afirmand ulterior ca suntem departe de a lua o decizie in acest sens. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca ar fi ok majorarea la cerere a varstei de pensionare?.

Iohannis: imi doresc alegeri anticipate. Demisia Guvernului este o varianta

Klaus Iohannis a declarat, joi, ca este de parere ca alegerile anticipate sunt posibile si ca se va implica personal pentru realizarea acestora.

MARCEL CIOLACU: Nu cred ca vor fi alegeri anticipate pentru ca nu exista o criza politica in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, ca actualul Guvern nu are performanta, iar pentru ca presedintele Klaus Iohannis sa scape de acesta, declanseaza alegerile anticipate. Ciolacu a spus insa ca astfel de alegeri nu vor avea loc deoarece in Romania nu exista o criza politica, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )