Libnet.ro
UNICEF

05:15

SONDAJ despre coronavirus: Aproape 7 din 10 romani se tem ca se vor infecta cu COVID-19

B1 B1,
SONDAJ despre coronavirus: Aproape 7 din 10 romani se tem ca se vor infecta cu COVID-19

Romanii sunt in continuare ingrijorati de situatia generata de pandemia de coronavirus, asa cum arata ultimul sondaj de opinie realizat de IRES. Trei sferturi dintre romaniI intervievatispun ca. continuă pe B1

Un roman din 9 spune ca nu cunoaste pe nimeni infectat cu virusul SARS CoV-2, iar trei sferturi dintre romani se tem ca s-ar putea infecta cu noul coronavirus (sondaj IRES)

Trei sferturi dintre romani sunt foarte si destul de ingrijorati cu privire la situatia generata de pandemia de COVID 19 in Romania, iar 7 romani din 10 se tem ca s-ar putea si ei infecta cu coronavirus, arata datele unui sondaj IRES publicat marti. Doar 16 romani dintr-o suta cunosc personal pe cineva care a fost infectat cu virusul SARS CoV-2, mai arata rezultatele sondajului. De teama coronavirusului, un sfert dintre romani spun ca si-au anulat vacanta din aceasta vara.

Studiul care rastoarna tot ce se stia despre coronavirus. Este prima data cand cercetatorii descopera acest lucru

Cercetatorii de la Kings College London au facut o descoperire care ar putea deschide noi posibilitati de tratare a noului coronavirus. intr-un studiu bazat pe urmarirea simptomelor persoanelor bolnave, acestia au stabilit ca exista nu mai putin de 6 tipuri distincte de boala.

CORONAVIRUS |Autoritatile din Timis cer ca orasul Faget si inca 3 sate sa intre in carantina

Autoritatile din judetul Timis au cerut ca orasul Faget si trei sate apartinatoare sa intre in carantina. Decizia a venit dupa ce numarul persoanelor confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus a.

Ce spune Orban despre cresterea salariilor din Sanatate. Raspunsul premierului dupa intalnirea cu sindicalistii

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, dupa intalnirea cu sindicatele din Sanatate, ca pentru el este prioritara asigurarea resursei umane pentru functionarea sistemului, avand in vedere criza creata de epidemia de COVID.

Cat de poluat este aerul in Romania? B1 TV va difuza o rubrica zilnica despre calitatea aerului din Bucuresti si din principalele orase ale tarii

B1 TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza, incepand de luni 27 iulie, o rubrica zilnica dedicata calitatii aerului din Bucuresti si din principalele orase ale Romaniei. Rubrica este.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )