Libnet.ro
UNICEF

16:01

Sondaj INSCOP/Cele mai apreciate personalitati din lumea sportului - Trioul Nadia - Hagi - Nastase a fost spart de cel mai in voga sportiv al Romaniei

Adevărul Adevărul,
Sondaj INSCOP/Cele mai apreciate personalitati din lumea sportului - Trioul Nadia - Hagi - Nastase a fost spart de cel mai in voga sportiv al Romaniei

Potrivit sondajului Adevarul despre Romania, realizat de INSCOP la comanda ziarului Adevarul, personalitatea cea mai apreciata de catre romani este Nadia Comanesci, urmata indeaproape de Simona Halep. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai eficiente servicii din sistemul medical romanesc risca sa devina istorie

Una dintre cele mai eficiente initiative din domeniul medical risca sa devina istorie, din cauza neintelegerilor.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Foarte multa opulenta, culori puternice, stralucire, noutate. Sau, dimpotriva, minimalism, alb, negru, simplitate, vintage. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu printre cele mai bune restaurante ca design interior din Europa, conform.

Cele mai frumoase locuri din Cipru. Destinatii pitoresti in insula Afroditei

Insula are un farmec aparte, dat de amestecul culturii grecesti cu cea turca, iar asta inseamna religii diferite, limbi diferite si traditii complexe. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri din Cipru.

Cum ajuta clujeanca premiata de Obama tineri cercetatori din Romania: un premiu anual pentru cele mai ingenioase minti din stiinta si inginerie

Un premiu anual pentru cei mai buni tineri cercetatori in stiinta si inginerie din Romania. De la aceasta idee a pornit Rada Mihalcea, inclusa in 2010 intr-un top 100 al celor mai buni cercetatori din SUA, distinctie primita din partea presedintelui Barack Obama. Rada Mihalcea, profesor al Universitatea Michigan, impreuna cu Primaria Cluj-Napoca vor acorda un premiu anual celor mai ingeniosi tineri cercetatori romani.

Cazuri socante: cele mai tinere mame din istorie

Pubertatea precoce poate avea mai multe cauze, printre care anumite anomalii cerebrale, dar indiferent de acestea, majoritatea fetelor ajung sa duca o viata normala. Totusi, exista cazuri in care poate aparea o sarcina nedorita la varste extrem de fragede, cazuri socante care aduc in vedere problema abuzului de copii.

Cele mai scandaloase costumatii de scena ale vedetelor

De la Rihanna, Lady Gaga sau Miley Cyrus si pana la Beyonce, Katy Perry ori Nicki Minaj, iata care sunt vedetele carora le place sa socheze prin costumatii de scena dintre cele mai scandaloase! .

FOTO: Cele mai CONTROVERSATE laturi ale lui ADOLF HITLER. Ce nu ne povestesc cartile de istorie

Adolf Hitler este unul dintre cele mai controversate personaje istorice din lume. Credintele si opiniile fostului cancelar german au purtat omenirea pe culmile atroce ale celui mai devastator razboi din istorie, in care au fost ucisi peste 60 de milioane de oameni.

iPhone 6s va face cele mai bune fotografii in conditii de luminozitate slaba

Camera de pe iPhone 6sva avea mai multi megapixeli si se va folosi de tehnologia RGBW a celor de la Sony. Dupa cum stiti deja, iPhone 6s va avea cel mai probabil o camera foto de 12 megapixeli, capabila de a realiza fotografii mai bune decat predecesorul sau. Pe langa acest lucru, se pare ca [] iPhone 6s va face cele mai bune fotografii in conditii de luminozitate slaba Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dan Balotescu, Media Investment: Cele mai mari cresteri ale bugetelor sunt in farma, retail si banci

In primul trimestru din acest an cele mai mari cresteri ale bugetelor de publicitate valori la rate card, fara discount) au fost in domeniile farmaceutic, retail si bancar, a declarat Dan Balotescu, managing partner al Media Investment, cel mai mare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )