Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai frumoase restaurante din Europa. Romania are doua localuri

Foarte multa opulenta, culori puternice, stralucire, noutate. Sau, dimpotriva, minimalism, alb, negru, simplitate, vintage. Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele care descriu printre cele mai bune restaurante ca design interior din Europa, conform. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai frumoase locuri din Cipru. Destinatii pitoresti in insula Afroditei

Insula are un farmec aparte, dat de amestecul culturii grecesti cu cea turca, iar asta inseamna religii diferite, limbi diferite si traditii complexe. Adevarul va prezinta cele mai frumoase locuri din Cipru.

FOTO Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara: sapte destinatii de vis pentru turisti

Cele mai frumoase locuri din judetul Hunedoara. Parcul National Retezat, cetatile dacice din Muntii Orastiei, vaile din Tara Hategului, Manastirea Prislop sau Castelul Corvinilor fac din Hunedoara, intr-unul dintre cele mai atractive zone din punct de vedere turistic.

FOTO: Un pivot al PROPAGANDEI. Cum arata cele mai FRUMOASE FEMEI din armata Coreei de Nord

Coreea de Nord ajunge, constant, in cele mai importante ziare si la cele mai renumite televiziuni, dupa ce lanseaza rachete si ameninta Coreea de Sud care este, statistic, de 90 de ori mai bogata.

Cele mai frumoase locuri pentru luna de miere. Destinatii romantice si inedite din Romania

Indiferent daca dureaza chiar o luna sau doar cateva zile, luna de miere trebuie sa fie cea mai romantica vacanta din viata unui cuplu. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa alegem Parisul sau locuri exotice: pentru cei care vor o destinatie de neuitat in Romania, adevarul. ro propune cateva dintre cele mai frumoase locuri pentru luna de miere.

Ellie White naste saptamana viitoare! Cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida a vedetei!

Ellie White se pregateste intens pentru momentul in care va deveni pentru a doua oara mamica! Iata cateva dintre cele mai frumoase fotografii cu burtica de gravida ale vedetei! .

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C, au intrat pe piata din Romania la preturi de catalog astronomice: peste 50. 400 de Euro pentru un singur pacient. Acelasi medicament costa 790 de Euro/pacient in Egipt si 6750 de Euro/pacient in Brazilia. Neoficial, demnitarii romani promit ca vor obtine reduceri consistente de pret. Ieri, premierul Victor Ponta s-a laudat cu eforturile guvernului sau in aceasta directie. Dar foloseste Guvernul Romaniei toate instrumentele existente pentru a-si maximiza pozitia in negocierile secrete cu gigantii farma? In realitate, lucrurile nu sunt ceea ce par.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Cat au costat infractiunile din ultimii sapte ani pentru cele mai mari banci din lume

Un numar de 20 dintre cele mai mari banci din lume au platit in ultimii sapte ani amenzi si despagubiri de peste 235 de miliarde de dolari, pentru ilegalitati care au speriat sectorul financiar si intarzie redresarea acestuia din criza financiara.

Mostenirea medievala: cele mai frumoase cetati fortificate din Romania

Pe teritoriul Romaniei exista numeroase cetati fortificate medievale, ce constituie un patrimoniu vital. I storia tumultoasa din spatiul romanesc medieval a facut ca domnitorii si conducatorii sa se.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )