Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sondaj INSCOP: Noua din zece romani ar vrea instalarea de panouri fotovoltaice la casablocul in care locuiesc

Hotnews Hotnews,
 Sondaj INSCOP: Noua din zece romani ar vrea instalarea de panouri fotovoltaice la casablocul in care locuiesc

Un sfert dintre cei care au participat la un sondaj de opinie declara ca face economie maxima la consumul de energie, in contextul in care aproape 90% cred ca risipa de resurse energetice contribuie la accelerarea schimbarilor climatice. Pentru majoritatea, costul energiei este motivul principal de reducere a consumului, insa un procent important invoca si poluarea. Acestea sunt date ale unui sondaj de opinie realizat la nivel national de INSCOP Research, la comanda Energy Policy Group EPG), in cadrul Proiectului Romania Eficienta. continuă pe Hotnews

Eurobarometru: Noua din zece companii din Romnia considera coruptia o problema

Aproape 9 din 10 companii care activeaza in Romania considera coruptia, clientelismul si nepotismul drept problematice cand fac afaceri in tara noastra, potrivit unui sondaj publicat luni de Comisia Europeana, cu ocazia Zilei Internationale impotriva Coruptiei, scrie Mediafax.

Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Prima TV. Cat a oferit pentru televiziunea din Romania

Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV. Omul de afaceri este principalul proprietar de presa din Republica Moldova. Prima oferta ar fi fost deja depusa, iar creditorii au fost anuntati, in conditiile in care Prima TV este in insolventa. Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV Oligarhul a inaintat .

SONDAJ ROMANIA EFICIENTA: Unul din patru romani face economie maxima la energie

Un sfert din populatie declara ca face economie maxima la consumul de energie, in contextul in care aproape 90% dintre romani cred ca risipa de resurse energetice contribuie la accelerarea schimbarilor climatice, potrivit unui sondaj realizat la nivel national de INSCOP Research la comanda Energy Policy Group EPG).

Cristina Pruna (USR), critici dure la adresa reglementatorului din energie: ANRE vrea sa cumpere cladiri si terenuri Seful ANRE vrea sa le faca teste psihiatrice angajatilor

Comisia de industrii din Camera Deputatilor a discutat miercuri, la nivel de raportori, cererea de reexaminare formulata de presedintele Romaniei la Legea care modifica semnificativ OUG 332007 privind functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE). Deputatul Cristina Pruna USR) a scris pe Facebook ca ANRE doreste noi amendamente la lege, prin care sa poata achizitiona cladiri si terenuri si sa creasca numarul de angajati, chiar daca cererea de reexaminare se refera la alte lucruri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )