Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj INSCOP: Peste 60% dintre romani cred ca Rusia ramane principala amenintare la adresa Romaniei, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei

In opinia romanilor, cea mai mare amenintare pentru tara in viitorul apropiat o reprezinta coruptia, urmata de o noua criza economica si un eventual razboi in zona. in opinia a peste 60% dintre romani, Rusia a fost si ramane principala amenintare la adresa securitatii Romaniei, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei, conform unui sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS.

Sondaj INSCOP. Principalele frici ale romanilor: Coruptia si Rusia, cele mai mari amenintari

35% dintre romani sunt de parere ca cea mai mare amenintare pentru Romania este coruptia, in timp ce in privinta securitatii nationale, 64,4% considera ca Rusia este un inamic. Totodata, 2 din 3 romani isi iau informatiile de politica internationala de la televizor.

Sondaj: Peste 60% dintre romani cred ca Rusia e principala amenintare la adresa tarii, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei

Romanii considera ca amenintarea cea mai mare pentru tara, in viitorul apropiat, o reprezinta coruptia, urmata de criza economica si un eventual razboi in zona. Peste 60% dintre romani considera ca.

Doua treimi dintre romani sustin unirea cu R. Moldova - sondaj Inscop

Aproape doua treimi dintre romani sustin Unirea cu Republica Moldova, arata un sondaj la nivel national realizat de Inscop la comanda LARICS Laboratorul de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica, din cadrul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale Ion I. Bratianu al Academiei Romane.

SONDAJ: Doua treimi dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova

Aproximativ doua treimi dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Inscop la nivel national, la comanda Laboratorului de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare St.

Sondaj INSCOP: 1 din 3 romani crede ca regimul comunist a facut bine Romaniei

84% dintre romani se declara mandri ca sunt romani, iar 27,2% sunt de parere ca regimul comunist a facut bine Romaniei, se arata intr-un sondaj de opinie publicat de INSCOP Research. Potrivit raportului, majoritatea romanilor sunt de parere ca drepturile minoritatilor trebuie protejate, iar 53% cred ca Romania ar deveni mai puternica daca s-ar uni cu Republica Moldova.

15% dintre romani au realizat anul trecut cel putin un test medical in laboratoarele Synevo

Synevo a realizat in anul 2018 16,4 milioane de teste, in crestere cu 9% fata de anul anterior, peste 2,9 milioane romani accesand serviciile laboratoarelor, potrivit unui comunicat de presa. Categoriile de teste care au inregistrat cea mai mare.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )