Libnet.ro
UNICEF

15:30

15% dintre romani au realizat anul trecut cel putin un test medical in laboratoarele Synevo

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
15% dintre romani au realizat anul trecut cel putin un test medical in laboratoarele Synevo

Synevo a realizat in anul 2018 16,4 milioane de teste, in crestere cu 9% fata de anul anterior, peste 2,9 milioane romani accesand serviciile laboratoarelor, potrivit unui comunicat de presa. Categoriile de teste care au inregistrat cea mai mare. continuă pe Wall-Street Ro

Sondaj INSCOP Research: 35% dintre romani considera coruptia drept cea mai mare amenintare

Cea mai mare amenintare pentru tara in viitor, reprezinta coruptia, urmata imediat de o noua criza economica si un eventual razboi, arata un sondaj realizat de INSCOP. In opinia a peste 60% dintre romani, Rusia ramane principala amenintare la adresa.

Sondaj INSCOP: Peste 60% dintre romani cred ca Rusia ramane principala amenintare la adresa Romaniei, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei

In opinia romanilor, cea mai mare amenintare pentru tara in viitorul apropiat o reprezinta coruptia, urmata de o noua criza economica si un eventual razboi in zona. in opinia a peste 60% dintre romani, Rusia a fost si ramane principala amenintare la adresa securitatii Romaniei, iar Ungaria actioneaza pentru a obtine controlul asupra Transilvaniei, conform unui sondaj realizat de INSCOP Research, la comanda LARICS.

SONDAJ: Doua treimi dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova

Aproximativ doua treimi dintre romani sustin unirea cu Republica Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Inscop la nivel national, la comanda Laboratorului de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare St.

Doua treimi dintre romani sustin unirea cu R. Moldova - sondaj Inscop

Aproape doua treimi dintre romani sustin Unirea cu Republica Moldova, arata un sondaj la nivel national realizat de Inscop la comanda LARICS Laboratorul de Analiza a Razboiului Informational si Comunicare Strategica, din cadrul Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale Ion I. Bratianu al Academiei Romane.

Cum justifica Petre Daea preturile mari la cartofi: S-au recoltat anul trecut si costa depozitarea / La Bruxelles piata este de trei ori mai scumpa decat la noi

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, justifica pretul mare al cartofilor prin faptul ca productia este de anul trecut si exista costuri de depozitare. El spune insa ca la Bruxelles piata este de trei ori mai scumpa decat in Romania. Din categoria marfurilor alimentare, cel mai mult s-au scumpit in aprilie cartofii, cu 32,33%, comparativ cu decembrie 2018.

Daea, intrebat despre preturile mari la cartofi: Cartoful e de anul trecut. Piata la Bruxelles este de trei ori mai scumpa decat in Romania

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, intrebat despre pretul mare al cartofilor, ca pretul suplimentar vine din faptul ca sunt cartofi de anul trecut si exista costuri de depozitare, el referindu-se apoi la rosii, dar si la faptul ca la Bruxelles piata este de trei ori mai scumpa decat in Romania.

VIDEO Egipt: Cel putin 17 turisti au fost raniti intr-o explozie in apropierea piramidelor

Cel putin 17 persoane din Egipt si Africa de Sud au fost ranite, duminica, intr-o explozie in care a fost implicat un autocar cu turisti, in apropierea piramidelor egiptene din complexul Gizeh, relateaza Reuters.

Explozie in Egipt in apropierea piramidelor. Cel putin 17 persoane au fost ranite

Cel putin 17 persoane, originare din Egipt si Africa de Sud, au fost ranite duminica intr-o explozie care a vizat un autocar cu turisti in apropierea celebrelor piramide egiptene din complexul Gizeh est de.

Explozie in Egipt, in apropierea piramidelor. Cel putin 17 persoane au fost ranite LIVE VIDEO

Cel putin 17 persoane, originare din Egipt si Africa de Sud, au fost ranite duminica intr-o explozie care a vizat un autocar cu turisti in apropierea celebrelor piramide egiptene din complexul Gizeh est de.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )