Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sondaj PSD: Firea 35%, Nicusor Dan 21%. Daca Basescu intra in joc, iese pe locul doi

Antena3 Antena3,
Sondaj PSD: Firea 35%, Nicusor Dan 21%. Daca Basescu intra in joc, iese pe locul doi

Un sondaj intern al PSD, publicat de BN24. ro si realizat inaintea retragerii lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei, arata ca liberalul s-ar fi clasat pe locul 3, dupa candidatul independent. continuă pe Antena3

Sondaj PSD: Firea 35%, Nicusor Dan 21%. Daca Basescu intra in joc, iese pe locul doi

Un sondaj intern al PSD, publicat de BN24. ro si realizat inaintea retragerii lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei, arata ca liberalul s-ar fi clasat pe locul 3, dupa candidatul independent.

Este un plan secret intre PSD si Nicusor Dan? Cum explica Firea

Senatoarea Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, a spus marti, la Antena 3, ca nu exista nicio intelegere intre social-democrati si Nicusor Dan, asa cum se aude inclusiv de la.

Gabriela Firea, despre Nicusor Dan: E un om pe care il respect pentru activitatea pe care a depus-o in ultimii 10 ani. Mi-as dori un astfel de viceprimar

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a fost invitata, duminica, la o emisiune televizata, in cadrul careia i s-a cerut sa comenteze perspectiva de a se confrunta cu Nicusor Dan, din partea.

Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban. Ce spun analistii politici

Candidatul USB pentru Capitala, Nicusor Dan, ar putea profita de retragerea neasteptata a liberalului Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Generala. Ce sanse are Nicusor Dan dupa retragerea lui Orban? Potrivit analizei specialistilor, el are de ales intre a se prezenta in alegeri singur si a avea imaginea de om din afara sistemului, sau sustinut de PNL, ceea ce ar putea duce la compromisuri politice.

Miscare bomba pe scena politica! PNL vrea schimbarea lui Ludovic Orban cu Nicusor Dan?

Nicusor Dan ar putea fi candidatul PNL in locul lui Ludovic Orban la alegerile locale. S-au intensificat zvonurile ca Ludovic Orban ar putea fi inlocuit de Nicusor Dan, a aratat jurnalistul Radu.

Nicusor Dan, despre o colaborare cu Marian Munteanu, in cazul in care candidatul PNL ar deveni primarul Capitalei: Este o ipoteza care nu cred ca are niciun fel de sansa de realizare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu crede ca PNL si Marian Munteanu ar putea aduce.

Vasile Blaga il critica pe Nicusor Dan

Copresedintele PNL Vasile Blaga a criticat, marti, atitudinea lui Nicusor Dan fata de PNL, afirmand ca acesta s-a comportat nu cu foarte mult respect fata de membrii PNL pe care i-a pus pe toti.

Sinteza zilei: Cati bani investeste Nicusor Dan pentru campania electorala

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca formatiunea pe care o conduce se finanteza in principal din donatii, a strans pana acum circa 150.

Nicusor Dan, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru primarie: A venit timpul sa salvam Bucurestiul de politicieni

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, sustine ca punerea sub urmarire penala a lui Ludovic Orban de catre DNA demonstreaza inca o data ca partidele politice nu mai au oameni corecti si capabili cu care sa vina in fata alegatorilor, potrivit unui comunicat al acestei formatiuni.

Nicusor Dan, despre punerea sub acuzare a lui Orban: Este foarte clar ca nu mai putem alege la Primarie tot un om de partid. Avem nevoie de oameni noi

Candidatul USB la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, arata ca bucurestenii nu ar trebui sa mai voteze un politician, dupa ce Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar pentru ca ar fi solicitat sprijin financiar pentru campania electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )