Libnet.ro
UNICEF

10:30

SONDAJ De ce te temi cel mai tare cand cumperi o masina second hand?

Hotnews Hotnews,
 SONDAJ De ce te temi cel mai tare cand cumperi o masina second hand?

Achizitia unei masini la mana a doua presupune unele riscuri, indiferent de unde decizi sa o cumperi. Kilometri pot fi dati inapoi, unele reparatii sau reviziile curente este posibil sa nu fi fost facute in conformitate cu toate standardele de intretinere si reparatie impuse de producatorul masinii, iar in cele din urma exista si riscul ca masina respectiva sa fi fost furata. Am creat acest sondaj pentru a vedea care sunt elementele de care ne temem cel mai mult atunci cand cumparam o masina second hand. continuă pe Hotnews

Cel mai tare anunt din 2015. Simona Halep spune cand va deveni mama

Simona Halep incheie cel mai bun an din cariera, in care a terminat pe locul doi in clasamentul WTA, insa se gandeste deja la momentul retragerii din activitate. Sportiva noastra a dezvaluit data la care vrea sa se.

Ibrahimovic catre Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist strain din Franta: Un premiu care nu valoreaza nimic

Internationalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun strain din campionatul francez, a povestit, intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, citat de Mediafax, ca Zlatan Ibrahimovic, colegul sau de la PSG, i-a transmis sa nu se bucure prea tare, ca premiul primit nu valoareaza nimic.

Ministerul de Interne: Cel mai linistit si cel mai sigur Craciun din ultimii cinci ani

Craciunul din acest an a fost cel mai sigur si cel mai linistit din ultimii cinci ani, a afirmat, sambata, purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, comisar de politie Monica Dajbog, intr-o declaratie de presa referitoare la modul in care s-a asigurat ordinea publica in aceasta perioada, prin aplicarea Planului de masuri Sarbatori de iarna in siguranta.

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania

Cluj-Napoca are cel mai modern centru de cercetare medicala din Romania. MedFuture va functiona in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu.

Cel mai mare baterist al lumii a murit

John Brad Bradbury, bateristul trupei The Specials, a murit la varsta de 62 de ani. Anuntul a fost postat pe Twitter, scrie BBC. Regretam profund sa le luam la revedere de la marele nostru prieten, cel mai.

Dureros! Gabriel Cotabita: 2015 a fost cel mai scurt an din viata mea

A fost poate cel mai greu an din viata lui Gabriel Cotabita, pentru ca a avut de luptat pentru viata. insa artistul a invins, desi nu i-a fost deloc usor.

2015, cel mai prolific an la DNA pe cazuri de coruptie la nivel inalt

Un premier in functie, patru fosti ministri si 20 de actuali sau fosti parlamentari, 14 primari de municipii si noua presedinti de Consilii Judetene au fost trimisi in judecata pentru coruptie in 2015, potrivit DNA, care precizeaza ca este cel mai mare numar de persoane deferite justitiei intr-un an.

Cel mai mare Mos Craciun din nisip, construit pe o plaja din India

Sudarsan Pattnaik, un artist indian in varsta de 38 de ani, care creeaza opere de arta din nisip, a realizat cel mai mare Mos Craciun, pe plaja Puri din Orissa, India, informeaza indianexpress. com.

VIDEO Game of Thrones - cel mai piratat serial pentru al patrulea an la rand

Pentru al patrulea an la rand faimosul serial Game of Thrones a obtinut locul intai pentru cel mai piratat show TV din lume. Studiul anual, efectuat de TorrentFreak, arata ca un procent estimat de 14. 4 milioane de persoane au downloadat filmul de pe BitTorrent, conform engadget. com.

Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai nou film din seria Star Wars, a inregistrat un record de incasari, atingand pragul de un miliard de dolari in doar dupa saptamani de la lansare. Pelicula a avut, in al doilea weekend de la lansare, incasari de peste 286 de milioane de dolari in toata lumea, depasind duminica pragul de un miliard de dolari din incasari si atingand un nou record, anunta AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )