Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sondajul care iti arata ca ai parte de cea mai anosta campanie pentru prezidentiale

Playtech Playtech,
Sondajul care iti arata ca ai parte de cea mai anosta campanie pentru prezidentiale

IMAS a publicat un nou sondaj referitor la alegerile prezidentiale, realizat la comanda Europa FM. Iar cifrele iti confirma faptul ca avem cea mai plictisitoare campanie electorala. Si mai. continuă pe Playtech

Faze tari: Romania nu exista: 5 momente care iti arata ca traim intr-o fictiune; Un roman a fost retinut pentru ca se plimba prin fata unei scoli din Torino complet dezbracat

Cum arata tanara cu un job de lux. Trebuie doar sa calatoreasca pe gratis in jurul lumii. Afectiunea rara de care sufera un sofer. A fost prins beat la volan desi nu consumase alcool.

Romania nu exista: 5 momente care iti arata ca traim intr-o fictiune

Daca bancurile absurde ar putea deveni realitate, ele s-ar intampla undeva in Romania.

Are aproape 100 de ani si nu inceteaza sa aiba grija de copilul ei: cum este posibila povestea care iti rupe sufletul

Povestea unei mame in varsta de 98 de ani care gaseste o bucurie teribila in a avea grija de copilul ei a devenit virala. Nivelul de energie este fascinant. Ea are 98 de ani, el are 80 de ani. El nu a fost niciodata casatorit si a trait impreuna cu mama sa pentru cea mai .

Cea mai mare banca din Romania a lansat un bancomat exclusiv contactless. Cum arata si unde il poti gasi

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat luni un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall.

Eurostat: Romania, tara cu a doua cea mai mare crestere a ponderii impozitelor in PIB

Romania este tara cu una dintre cele mai mici ponderi ale veniturilor din taxe si contributii in Produsul Intern Brut PIB), insa a inregistrat a doua cea mai mare crestere a acestei ponderi, in ultimul an, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

EUROSTAT: Bruxelles-ul este cea mai tanara capitala din Uniunea Europeana

In Uniunea Europeana, rata de dependenta de varsta tanara se situa la 35% in 2017 in medie, exista o persoana tanara, de 19 ani sau mai putin, la trei persoane de varsta activa), iar aproximativ doua treimi din cele 19 orase cu cea mai scazuta rata sub 25%) erau in Romania si Germania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat) .

Compania care iti transforma sufletul animalelor de companie intr-un suvenir nemuritor

Animalele de companie joaca un rol foarte important in sufletul stapanilor lor. Din acest motiv, cineva s-a gandit sa creeze un suvenir dupa trecerea lor in nefiinta, pentru a le comemora intr-o maniera nemuritoare. Data viitoare cand afirmi ca nu mai este nimic de inventat sau nu mai exista idei de afaceri profitabile, sa ai .

DUPA DIMINUAREA PUTERNICA A PROFITABILITATII IN TRIMESTRUL AL TREILEA Actiunile OMV Petrom - cea mai mare depreciere din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: Chiar daca influenta pretului petrolului asupra rezultatelor companiei era previzibila, nu se estima ca impactul asupra profitabilitatii va fi atat de puternic * Simion Tihon, Prime Transaction: in conditiile in care cotatia petrolului ramane la nivelurile actuale, exista riscul ca plusul de 53% al profitabilitatii OMV Petrom de la jumatatea anului sa fie anulat, iar rezultatul pentru 2019 sa fie in usoara scadere OMV Petrom SNP) s-a prezentat ieri, in fata investitorilor, cu rezultatele financiare pentru primele noua luni ale lui 2019, cele care conturea-za imaginea evolutiei probabile pentru intregul an, iar reactia in piata a fost negativa, actiunile SNP incheind ziua de tranzactionare in scadere cu 2,06%, pana la pretul de 0,428 lei, cea mai mare depreciere dintre emitentii ce compun indicele BET, referinta bursei bucurestene.

BUZAU: Cea mai mare captura de arme de vanatoare si munitie din ultimii 20 de ani

Politistii din Buzau au realizat cea mai mare captura de arme de vanatoare si munitie din ultimii 20 de ani si au destructurat o retea de braconieri care vanau pe fonduri de vanatoare ale AJVPS, cu sprijinul unor paznici. Opt persoane sunt cercetate pentru braconaj si pentru introducerea in tara in mod ilegal a unor arme si munitii. Este vizat si paznicul unui fond de vanatoare.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )