Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare banca din Romania a lansat un bancomat exclusiv contactless. Cum arata si unde il poti gasi

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare banca din Romania a lansat un bancomat exclusiv contactless. Cum arata si unde il poti gasi

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat luni un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall. continuă pe Adevărul

Noi investitii in cea mai mare Cetate din Romania. Un proiect de peste 9 milioane de lei a ajuns in faza de precontractare

Primaria Alba Iulia a avansat cu un noi proiect de investitii care vizeaza modernizarea unei zone cu potential important din Cetatea Carlina.

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

Samsung lucreaza deja la cea mai importanta componenta din Galaxy S11

Samsung Galaxy S11 va fi lansat in primavara. Ce nu stim inca e luna, dar s-ar putea sa fie mai devreme decat anul acesta. Asta si pentru ca producatorul ar fi inceput deja dezvoltarea.

Subiectele zilei: Un tanar politist si-a dat demisia dupa doar 20 de zile, oripilat de dezastrul din sistem; ISU a trimis la Parchet doar cateva cadre din interiorul clubului Colectiv

Pesti marcati cu cipuri, gasiti intr-un restaurant din Delta. Veneau de pe Luna. Sturionii din Dunare risca sa dispara definitiv in urmatorii ani, daca nu se iau masuri. CTP, despre proiectul lui Liviu Pop pentru 10 august: Cea mai mare bataie de joc din ultimii 30 de ani. Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi 24 despre proiectul.

Peste 27% dintre cetatenii din Taiwan sustin independenta, cel mai mare procent din ultimii 10 ani (Sondaj MAC)

Un sondaj recent publicat de Mainland Affairs Council MAC), entitate care este responsabila de supravegherea schimburilor care au loc de-a lungul stramtorii care separa Taiwan-ul de China, a dezvaluit ca peste 27% dintre cei chestionati sustin independenta Taiwan-ului, scrie Focus Taiwan.

Banca Transilvania lanseaza primul bancomat exclusiv contactless: cum arata si unde il poti gasi

Banca Transilvania a lansat primul bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall, iar banii pot fi retrasi cu telefonul, prin aplicatiile BT Pay si Apple Pay, oricare dintre accesoriile colectiei.

INTERVIU Brad Smith, presedintele Microsoft: Companiile de tehnologie trebuie sa se schimbe, oamenii au dreptate cand le adreseaza intrebari dificile. Ce spune despre mitul cum ca romana ar fi a doua cea mai vorbita limba in companie

Brad Smith este avocat, dar a devenit unul dintre cei mai cunoscuti oameni din IT-ul american prin discursurile pe care le-a tinut in Congres sau la forumurile internationale. intr-un interviu pentru HotNews. ro, presedintele Microsoft a vorbit despre cum vede Romania, despre nevoia ca marile companii de tehnologie sa se schimbe si despre pericolele inteligentei artificiale. Tot in interviu puteti citi de ce crede Smith ca Europa este mult peste SUA la legislatia de protectie a datelor, dar si la trenuri de mare viteza, domeniu pentru care Microsoft face lobby in SUA. Smith este al doilea om ca importanta in structura Microsoft, dupa CEO-ul Satya Nadella.

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

VIDEO Imaginea saraciei la periferiile oraselor. Regiunea Sud-Est din Romania, a doua cea mai saraca din UE

Regiunea SudEst din Romania este a doua cea mai saraca din UE, potrivit Indicelui Regional al Competitivitatii IERC), un instrument care masoara din trei in trei ani factorii majori ai competitivitatii. Cartierele periferice din orasele regiunii ofera fotografia cea mai graitoare in privinta saraciei.

Ora de iarna 2019. Cum scapi de oboseala accentuata, dupa ce se schimba ora. Cea mai buna metoda

Trecerea la ora de iarna nu aduce chiar beneficii corpului. Acesta trece printr-o schimbare destul de mare, motiv pentru care oamenii au senzatia de oboseala mai mult decat niciodata. Iata o metoda prin care poti combate starea de oboseala cronica din cauza orei sezonului rece! Ora de iarna 2019. Cum sa scapi de oboseala crunta, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )