Libnet.ro
UNICEF

07:30

Windows 10 este al doilea cel mai popular sistem de operare

Playtech Playtech,
Windows 10 este al doilea cel mai popular sistem de operare

Windows 10 a devenit de curand al doilea cel mai popular sistem de operare. in urma cu aproximativ o luna de zile, va spuneam ca Windows 10,desi a crescut extrem de mult in popularitate in ultimele luni, nu ar fi nici pe departea cel mai folosit sistem de operare de pe piata. La acea data,Windows []. continuă pe Playtech

Cel mai popular tip de atac pe Internet a devenit mai complex in 2015

Informatiile din ultimul trimestru al anului 2015 arata ca pentru atacurile DDoS hackerii dezvolta noi cai, mai complexe decat pana acum.

Cel mai mare cimitir din Europa, Doina, este situat la Chisinau: cate morminte sunt aici si pe ce suprafata uriasa se intinde FOTO VIDEO

Prezentat ca una dintre atractiile turistice principale din Chisinau, cimitirul Sfantul Lazar, cunoscut si ca Doina, este cel mai mare din Europa, noteaza publicatia britanica Daily Mail.

Cinci lucruri utile pe care sa le faci dupa ce instalezi Windows 10

Multa lume se tine inca departe de Windows 10, marea majoritate a utilizatorilor de PC preferandsa lucreze sau sa se joace in continuare pe Windows 7. Daca te gandesti sa treci totusi pe noul sistem de operare, uite cinci lucruri utilepe care sa le faci dupa ce instalezi Windows 10. Conform unor statistici preluate de pe [].

Folosesti Windows 10? Cineva ar putea sa fie conectat la reteaua ta WiFi fara sa ai habar

Multa lume se tine inca departe de Windows 10, majoritatea utilizatorilor de PC preferand sa lucreze sau sa se joace in continuare pe Windows 7. Daca te gandesti sa treci totusi pe noul sistem de operare,.

Cel mai slab inceput de an pe bursa de la startul crizei. Caruntu, BCR: Nu vad motive de panica. Stam mai bine decat in 2008

Piata romaneasca de actiuni a pierdut 10% in prima luna din 2016, marcand astfel cel mai slab inceput de an inregistrat de la startul crizei. Vestea buna pentru investitori este ca lucrurile s-au calmat in ultimele zile, iar dupa corectiile masive din.

VIDEO |Asta-i CEL MAI TARE CLIP al momentului: Coldplay feat. Beyonce Hymn For The Weekend! Imaginile sunt de-a dreptul spectaculoase

Coldplay a lansat videoclipul Hymn For The Weekend, in colaborare cu Beyonce , pe data de 29 ianuarie, si este.

Pretul cuprului, estimat sa ajunga la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Cotatia futures medie a cuprului este asteptata sa coboare, anul acesta, pana la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, din cauza cresterii slabe a cererii din China, cel mai mare consumator mondial de profil, respectiv a unei supraproductii, conform unui sondaj Reuters.

Cel mai mare imprumut al Romaniei de la FMI, achitat

Romania a terminat de platit cel mai mai mare imprumut pe care l-a contractat vreodata de la Fondul Monetar International, respectiv cel in valoare de 13 miliarde de euro, primit in 2009, transmite Digi24.

Cel mai batran penis din lume are 100 de milioane de ani. Unde a fost descoperit organul sexual care a intrat in Cartea Recordurilor

Recordurile stabilite de celebra Guinness Book sunt de-a dreptul uluitoare. Printre paginile virtuale ale excentricei publicatii se regasesc si informatii despre cel mai lung si cel mai batran penis din lume, precum si cea mai veche sperma folosita pentru fertilizarea in vitro.

Compania aeriana Emirates lanseaza cel mai lung zbor comercial fara escala

Compania aeriana Emirates, cu sediul in Dubai, lanseaza luni cel mai lung zbor comercial fara escala. Dureaza 17 ore si 35 de minute si va fi facuta cu aeronave de tip Boeing 777 care vor strabate distanta de 8 580 mile 13 805 kilometri).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )