Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sony si World Photography Organisation cauta cel mai bun fotograf roman: Vrem sa fie o sursa de inspiratie pentru toti

Adevărul Adevărul,
Sony si World Photography Organisation cauta cel mai bun fotograf roman: Vrem sa fie o sursa de inspiratie pentru toti

Organizatorii Sony World Photography Awards si Sony Romania pornesc in cautarea celui mai bun fotograf din Romania. Iata cum poti participa. continuă pe Adevărul

HTC publica un ultim teaser inainte de lansarea HTC Eye, poate cel mai bun telefon al sau

HTC sustine un eveniment maine, in New York, iar HTC Eye pare sa fie cel mai important gadget. Acestea sunt ultimele informatii despre cel mai nou smartphone taiwanez. Evenimentul Double exposure al HTC va introduce un nou telefon si camera de actiune ReCamera. Despre HTC Eye stim deja ca va avea pe fata o camera foto de 13 megapixeli insotita de un blit LED, iar pe spate va fi inlocuita camera UltraPixel din One si One M8) cu una de [].

Hanescu, cel mai bun roman din ATP

Victor Hanescu este cel mai bine clasat roman in ierarhia jucatorilor profesionisti. Hanescu a urcat doua pozitii si este pe 134.

Cine va fi cel mai bun cantaret dintre jurnalisti

Pe 10 octombrie, la Dynacord Cafe, are loc Karaoke Press Factor, un eveniment dedicat jurnalistilor care cred ca pot canta la fel de bine pe cat scriu. Cel mai talentat ziarist in materie de muzica va pleca acasa cu marele premiu, in valoare de o mie de euro.

Boloni prefateaza o remiza la Romania - Ungaria. Cel mai bun rezultat

Fostul selectioner al tricolorilor Ladislau Boloni declara ca sunt sanse mari ca meciul Romania - Ungaria, din preliminariile Euro 2016, sa se termine la egalitate. El considera ca Piturca nu are jucatori care sa poata profita de greselile maghiarilor.

VIDEO Toto si surorile lui, de Alexander Nanau, premiul pentru cel mai bun documentar la Zurich

Filmul Toto si surorile lui, regizat de cineastul de origine romana Alexander Nanau, a castigat sambata seara trofeul Golden Eye decernat in sectiunea dedicata celor mai bune documentare internationale, la cea de-a 10-a editie a Festivalului de Film de la Zurich.

Cel mai mare producator de carne de pasare va fi si mai mare: Transavia se extinde cu doua unitati de productie

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, ar putea incheia in octombrie achizitia a doua unitati de productie, in urma careia productia si afacerile companiei vor creste cu 70-80% in urmatorii 3 ani. Estimarile pentru 2014 ale producatorului arata plus 12% la afaceri si plus 50% la profit.

Cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. Aproape 3.900 de morti in Africa de Vest

Organizatia Mondiala a Sanatatii a prezentat cel mai recent bilant al epidemiei de Ebola. 865 de persoane ifectate cu virusul Ebola au murit in Africa de Vest, din 8. 033 de cazuri inregistrate in cinci tari.

Industria petroliera Brent: preturile au scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012

Pretul petrolului Brent, de referinta la bursa din Londra, a scazut la cel mai redus nivel din iunie 2012, dupa ce, cu o zi in urma, Fondul Monetar International a inrautatit estimarile referitoare la cresterea economiei mondiale.

AUDIO Cel mai cautat Top Model din Asia de Sud, AYYAN, lanseaza un nou single Making Dollars ft. Timo! VEZI aici cum suna!

Ii plac provocarile, este neinfricata, incapatanata si concentrata pe edificarea complezitatii sale artistice. Astfel poate fi caracterizata Ayyan, cel mai.

Cushman Wakefield: New York este cel mai atractiv oras pentru investitii imobiliare

Piata mondiala a investitiilor imobiliare a crescut la 788 de miliarde de dolari in anul incheiat in iunie 2014, iar New York si-a pastrat pozitia de cel mai atractiv oras pentru astfel de investitii, se arata intr-un studiu realizat de compania de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )