Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ultima aparitie a lui Florin Busuioc, inainte de a face infarct. La scurt timp s-a prabusit pe scena

Antena3 Antena3,
Ultima aparitie a lui Florin Busuioc, inainte de a face infarct. La scurt timp s-a prabusit pe scena

Cu doar cateva ore inainte de a suferi un infarct, Florin Busuioc a avut ultima aparitie la TV. Celebrul actor nu a prezentat vremea marti seara, pentru ca si-a luat liber. Vezi imaginile si citeste. continuă pe Antena3

ULTIMELE IMAGINI cu Florin Busuioc inainte sa faca INFARCT! Uite CUM ARATA indragitul prezentator TV

Au aparut primele imagini de la piesa de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc. Un spectator filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct. Prezentatorul Pro tv apare in imagini.

Florin Busuioc a facut infarct pe scena. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment!

Florin Busuioc, actorul cunoscut publicului drept Busu, cel care prezinta Meteo la Pro TV, a suferit aseara un infarct in timp ce juca intr-o piesa la Filarmonica din Craiova. Nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti, astfel ca a fost supus operatiei de urgenta la Spitalul de Urgenta din Craiova.

Cand a fost ultima aparitie a lui Florin Busuioc la TV

Florin Busuioc a facut infarct, marti seara, pe scena, in timpul unui spectacol in Craiova. La fata locului a fost chemata o ambulanta SMURD, iar acestuia i s-a acordat ingrijiri la fata locului. Actorul a fo.

Florin Busuioc a facut INFARCT si a fost dus de URGENTA la spital! Detalii de ULTIMA ORA despre starea de sanatate a prezentatorului

Florin Busuioc a suferit marti un stop cardio-respirator, chiar in timpul unui spectacol, actorul fiind transportat de urgenta la spital. Totul s-a petrecut pe scena, la Craiova, unde actorul juca in cadrul.

Cabral, DEVASTAT dupa ce Florin Busuioc a facut INFARCT! PRIMELE reactii ale colegilor lui Busu (FOTO)

Vestea a picat ca un traznet, iar starea sanatatii prezentatorului rubricii Meteo de la Pro TV a ingrijorat multa lume. Actrita Adelaida Zamfira, care face parte alaturi de Florin Busuioc din distributia.

Ministrul Sanatatii: Florin Busuioc, care a suferit un infarct, este internat la terapie intensiva, urmeaza 48 de ore critice / Controverse privind operatia n cazul actorului. Ce spune Pintea

Actorul Florin Busuioc, care marti seara a suferit un infarct si a fost operat la Spitalul Judetean din Craiova, este internat la Sectia de Terapie Intensiva si urmeaza 48 de ore critice, iar pentru moment va ramane internat la Craiova, nefiind oportun transferul acestuia la un spital din Bucuresti, a declarat miercuri ministrul Sanatatii. Sorina Pintea a vorbit si despre controversele privind interventia chirurgicala, in conditiile in care seful Clinicii de Cardiologie nu a raspuns la telefon si au fost adusi de acasa doi medici, dintre care unul rezident, care asteapta de luni intregi ca la Clinica de Cardiologie sa fie facute angajari.

Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

VIDEO Imagini de la finalul piesei de teatru dupa care Florin Busuioc a facut infarct

Un spectator al piesei de teatru in care a jucat marti seara Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului dupa care actorul a facut infarct.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova. Actorul este in stare critica

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si va fi operat la clinica de cardiologie din Craiova.

Florin Busuioc a facut infarct la sfarsitul unui spectacol jucat la Filarmonica din Craiova

Actorul Florin Busuioc a jucat intr-o piesa de teatru marti, 6 noiembrie, pe scena Filarmonicii din Craiova. La sfarsitul spectacolului i s-a facut rau. Colegii au sunat imediat la 112. Medicii de pe Ambulanta au reusit sa-l resusciteze si l-au transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova. Actorul nu a putut fi transportat cu elicopterul la Bucuresti din cauza conditiilor nefavorabile si a fost operat la Craiova.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )