Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din functia de judecator pentru a scapa de o investigatie privind o frauda fiscala

Hotnews Hotnews,
 Sora mai mare a lui Trump s-a pensionat din functia de judecator pentru a scapa de o investigatie privind o frauda fiscala

Sora mai mare a lui Donald Trump, judecatoarea Maryanne Trump Barry, s-a retras din activitate, incheind astfel o investigatie judiciara care cerceta daca ea a incalcat codul magistratilor prin comiterea unei fraude fiscale, scrie CNN. continuă pe Hotnews

Mesajul lui Klaus Iohannis dupa cel mai mare exercitiu NATO in Marea Neagra. Ce le-a transmis militarilor

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat, vineri, in portul militar Constanta, nave participante la Sea Shield 2019, cel mai mare exercitiu multinational derulat in apele teritoriale ale Romaniei si in apele.

Explozie la statia de metrou Piata Romana. Cum s-a desfasurat cel mai mare exercitiu medical NATO

Mii de militari NATO au venit in Romania pentru a lua parte la simularea celui mai mare exercitiu medical NATO. Doua explozii au avut loc la statia de metrou Piata Romana din capitala. Doua garnituri au fos.

Cel mai mare exercitiu medical al NATO, in Romania. Actiuni spectaculoase la noapte, in Bucuresti

Pe teritoriul Romaniei se desfasoara cel mai mare exercitiu medical NATOdin istorie. Rolul nostru este un rol de colaborare si de sprijin in contextul acestui exercitiu. Este un exercitiu.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

VIDEO Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu NATO organizat de Fortele Navale Romane, este in plina desfasurare. Rusia, cu ochii pe navele de lupta aliate

Sea Shield 19, cel mai mare exercitiu organizat de Fortele Navale Romane in anul 2019, este in plina desfasurare. Iata cum s-a vazut iesirea fregatei Marasesti din portul Constanta.

Trump cere autoritatilor din Uganda sa prinda oamenii responsabili de rapirea unei turiste americane

Presedintele SUA, Donald Trump, a solicitat luni autoritatilor din Uganda sa prinda persoanele inarmate responsabile de rapirea unei turiste americane, care a fost eliberata dupa cinci zile de captivitate, scrie Mediafax, citand agentia de stiri The Associated Press.

Utile: Anemia afecteaza creierul copiilor. Cum iti dai seama ca micutul tau are lipsa de fier; Dieta bogata in proteine animale, asociata cu un risc mai mare de deces prematur; Beneficiile semintelor de chia. Slabeste si tu cu ele!

S-a jucat pe calculator pana a lesinat. Cinci semne ale dependentei copiilor de jocurile video. Un adolescent de 14 ani, din Botosani, a ajuns la spital. Care este legatura dintre laptele matern si obezitatea infantila? Cercetatorii au descoperit, printr-un nou studiu, ca compozitia laptelui matern difera intre mamele cu o greutate normala.

Declaratia unica 2019, o provocare tot mai mare pentru contribuabili dar si pentru ANAF! Termenul s-a amanat, dar clarificarile intarzie

Declaratia unica, la un an de cand a fost introdusa, este cel putin la fel de neclara pentru contribuabili. Desi termenul de depunere a fost amanat din cauza incapacitatii sistemului informatic al ANAF de a gestiona informatiile, cei care trebuie sa.

Mizil, oras al mistourilor lui Caragiale si Geo Bogza. Mizil, oras cu faima mai mare decat o-ntreaga Romanie povestea orasului in viziunea lui Cosmin Manolache. VIDEOinterviu cabinetuldeperspektiva

Jurnalismul anilor 1990 are Pascaniul care a dat o gaina care naste pui vii. in secolul trecut Mizilul era ciuca batailor de joc. in 1990, gogorita promovata de jurnalistii marca Cristoiu a anuntat fake-news-urile de astazi. Mistourile cu Mizil, de la Cilibi Moise la Caragiale, au dat un reportaj de Geo Bogza un secol mai tarziu, un reportaj despre destinul de nimic al omului. Cosmin Manolache este din Mizil si, cercetator fiind la Muzeul Taranului Roman, a facut o incursiune in mitologia Mizilului. Cartea sa, scrisa impreuna cu Gheorghe Iova, Etalon Mizil aduna stiri-glume-arhive despre Mizil. Mizilul, poti sa-l vezi nu doar ca un loc straniu, ci si ca unul din putinele orase despre care stim cate ceva, de bine de rau. Altfel, in afara de cateva orase mari pe care le numarul pe degete, Romania ramane o necunoscuta. Mizilul e mai cunoscut decat Romania. Nu-i asa?.

Operatiunea Bodyguard: Cea mai mare pacaleala din istorie

Operatiunile de manipulare si dezinformare sunt vitale in vreme de razboi. in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, serviciile de informatii britanice au intreprins una dintre cele mai mari operatiuni de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )