Libnet.ro
UNICEF

23:01

SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

Antena3 Antena3,
SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SORANA CiRSTEA joaca azi la WIMBLEDON in partida cu EVGHENIA RODINA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT. continuă pe Antena3

ALEXANDRA DULGHERU - VENUS WILLIAMS LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

ALEXANDRA DULGHERU - VENUS WILLIAMS LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. ALEXANDRA DULGHERU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu VENUS WILLIAMS, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT.

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

LIVE Sorana Cirstea in turul doi la Wimbledon (13:30)

Sorana Cirstea revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul 2 la Wimbledon contra rusoaicei Evghenia Rodina.

LIVE Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea in turul doi la Wimbledon

Sorana Cirstea revine pe teren, miercuri, pentru meciul din turul 2 la Wimbledon contra rusoaicei Evghenia Rodina. De la aceeasi ora 13:30 evolueaza si Mihaela Buzarnescu impotriva revelatiei britanice Katie Swan, cea care a eliminat-o in runda inaugurala pe Irina Begu.

Mihaela Buzarnescu ajunge in turul 3 la Wimbledon. Sorana Cirstea, eliminata!

Aflata la prima participare din cariera la Wimbledon, Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in turul al 3-lea, dupa o victorie in doua seturi la Katie Swan, cea care o eliminase in runda inaugurala, surprinzator, pe Irina Begu. Intr-o alta partida din turul 2, Sorana Cirstea a fost invinsa de Evghenia Rodina, jucatoare din afara topului 100, dupa ce a avut un set in fata.

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, victorii FANTASTICE la Wimbledon

Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru au fost primele romance care au jucat luni la Wimbledon, acestea calificandu-se in turul II. Astfel, Sorana Cirstea, locul 51 WTA, a trecut de Magdalena Rybarikova, locul 19 .

DEZASTRU pentru romance la Wimbledon: Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, trimise acasa inca din turul II

Inca doua jucatoare romance au fost eliminate la Wimbledon. Alexandra Dulgheru, locul 141 WTA, si Sorana Cirstea, locul 51 WTA, au pierdut amandoua meciurile disputate miercuri, in turul al doilea al.

Victorie mare pentru Sorana Cirstea la Wimbledon: a invins o jucatoare din Top 20

Wimbledon 2018 a inceput perfect pentru jucatoarele noastre. Sorana Cirstea a produs o prima surpriza a turneului, invingand-o pe Magdalea Rybarikova.

Sorana Cirstea are un nou antrenor si e o legenda a tenisului: Nu-mi vine sa cred!

Calificata in turul al doilea la Wimbledon, Sorana Cirstea a anuntat ca a dat startul unei noi colaborari si vorbim despre o adevarata legenda a tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )