Libnet.ro
UNICEF

11:30

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

Antena3 Antena3,
MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

MIHAELA BUZARNESCU - KATIE SWAN LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. MIHAELA BUZARNESCU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu KATIE SWAN, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER, d. continuă pe Antena3

ALEXANDRA DULGHERU - VENUS WILLIAMS LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

ALEXANDRA DULGHERU - VENUS WILLIAMS LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. ALEXANDRA DULGHERU joaca azi la WIMBLEDON in partida cu VENUS WILLIAMS, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT.

SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SORANA CiRSTEA - EVGHENIA RODINA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SORANA CiRSTEA joaca azi la WIMBLEDON in partida cu EVGHENIA RODINA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT.

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - KURUMI NARA LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP debuteaza azi la WIMBLEDON in partida cu nipona Kurumi NARA, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe EUROSPORT PLAYER,.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu vs Katie Swan; Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina (de la ora 13:30)

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:30 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Mihaela Buzarnescu vs Katie Swan 3-0; Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina 4-1

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:40 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Sorana Crstea vs Evgeniya Rodina 6-1, 3-6, 2-3; Mihaela Buzarnescu s-a calificat n turul al treilea (6-0, 6-3 cu Katie Swan)

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea sunt primele jucatoare din Romania care vor evolua in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Wimbledon. De la ora 13:40 ora Romaniei), Buzarnescu o va infrunta pe Katie Swan, in timp ce Cirstea se va duela cu Evgeniya Rodina. Partidele vor fi transmise in direct pe Eurosport si Livescore pe HotNews. ro.

Wimbledon: Sorana Crstea, eliminata de locul 120 WTA dupa ce a cstigat primul set cu 6-1; Mihaela Buzarnescu s-a calificat n turul al treilea

Mihaela Buzarnescu a avut nevoie de o ora si 15 minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea de la Wimbledon. Cap de serie numarul 29, Mihaela a trecut lejer de Katie Swan Marea Britanie, locul 204 WTA), cedandu-i doar trei game-uri scor 6-0, 6-3). Pentru Sorana Cirstea nu a fost o zi la fel de buna, jucatoarea noastra fiind eliminata de Evgeniya Rodina 120 WTA), desi a castigat categoric primul set. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru rusoaica, iar Sorana spune la revedere competitiei de pe iarba londoneza inca din turul al doilea.

Mihaela Buzarnescu a reusit calificarea in turul III la Wimbledon, unde se va intalni cu o fosta lidera mondiala

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat miercuri in turul al treilea la Wimbledon. Jucatoarea noastra a invins-o pe Katie Swan, din Marea Britanie, locul 204 WTA, beneficiara.

Wimbledon 2018. Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Wimbledon 2018. Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, la prima sa participare, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, miercuri, dupa ce a dispus cu 6-0,.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA si cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului. Mihaela Buzarnescu a trecut de Arina Sabalenka din Belarus, locul.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )