Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Hotnews Hotnews,
 Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus. continuă pe Hotnews

Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble. Cu cine a fost surprins vedeta de la Antena 1

Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion, spuneau apropiatii acestuia, a suferit, dar se pare ca acum si-a revenit si exista deja o noua persoana in viata moderatorului Antena 1. Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble Dupa ce, mai in gluma, mai in serios, intr-una din editiile show-ului matinal, Razvan a .

Sorana Cirstea face furori la US Open. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o super jucatoare

Sorana Cirstea se afla printre jucatoarele de tenis care au acceptat sa se afle pe teren la US Open, chiar si in vremurile acestea. Ce a povestit iubita lui Ion Ion Tiriac dupa ce a batut o jucatoare cu renume? Sorana Cirstea, detalii despre meciul contra britanicei Johanna Konta Sorana Cirstea a reusit sa se .

US Open: Sorana Cirstea, in turul trei dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, a noua favorita

Sorana Cirstea a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din ultima perioada, a intors soarta partidei cu britanica Johanna Konta 13 WTA, cap de serie nr. 9) si s-a impus cu 2-6, 7-65), 6-4, dupa un meci care a durat doua ore si 51 de minute.

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa o victorie in doua seturi (6-4, 7-5 vs Christina McHale)

Sorana Cirstea 77 WTA) s-a calificat in turul al doilea al US Open, dupa ce a invins-o pe Christina McHale SUA 75 WTA), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o ora si 36 de minute.

Sorana Cirstea merge mai departe la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a inv.

Sorana Cirstea, socata de conditiile de la US Open: Nu mai putem continua asa

Sorana Cirstea a adus marti prima victorie romaneasca de la US Open 2020. A fost un succes in fata americancei Christina McHale, scor 6-4, 7-5. in turul doi al competitiei de la New York, Sorana o va infrunta pe Johanna Konta, favorita numarul 9 a competitiei. Jucatoarea din Romania s-a declarat extrem de surprinsa de .

Sorana Cirstea o elimina pe Konta la US Open

Sorana Cirstea a reusit surpriza serii zilei de joi de la US Open, invingand-o in turul al doilea pe favorita a noua, Johanna Konta,in trei seturi. In turul al treilea, romanca o va intalni pe cehoaicaKarolina Muchova, cap de serie numarul 20.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea a trecut, marti, de primul tur la US Open, al doilea turneu de Mare Slem al anului care se disputa.

Ileana Sipoteanu, din nou in doliu: isi astepta cuminte sfarsitul. Prin ce drama trece artista

Ileana Sipoteanu are parte de momente extrem de dureroase. Dupa sotul sau s-a stins din viata, aceasta simte din nou pierderea unei persoane foarte dragi. Prin ce drama trece acum cunoscuta artista? Suferinta fara margini pentru Ilenana Sipoteanu La trei ani dupa decesul sotului sau iubit, Ileana poarta din nou doliu si plange moartea unei .

Raluca Tanase, fosta Bambi, este din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Se pare ca Raluca Tanase, concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, nu are deloc noroc in dragoste. Aceasta este din nou singura, dupa ce a pus capat definitiv relatiei cu iubitul cu care abia ce se impacase. Astfel, concurenta nu mai doreste sub nicio forma sa se mai impaace .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )