Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raluca Tanase, fosta Bambi, este din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Playtech Playtech,
Raluca Tanase, fosta Bambi, este din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Se pare ca Raluca Tanase, concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, nu are deloc noroc in dragoste. Aceasta este din nou singura, dupa ce a pus capat definitiv relatiei cu iubitul cu care abia ce se impacase. Astfel, concurenta nu mai doreste sub nicio forma sa se mai impaace . continuă pe Playtech

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus.

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

Ileana Sipoteanu, din nou in doliu: isi astepta cuminte sfarsitul. Prin ce drama trece artista

Ileana Sipoteanu are parte de momente extrem de dureroase. Dupa sotul sau s-a stins din viata, aceasta simte din nou pierderea unei persoane foarte dragi. Prin ce drama trece acum cunoscuta artista? Suferinta fara margini pentru Ilenana Sipoteanu La trei ani dupa decesul sotului sau iubit, Ileana poarta din nou doliu si plange moartea unei .

Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble. Cu cine a fost surprins vedeta de la Antena 1

Dupa despartirea de Lidia Buble, Razvan Simion, spuneau apropiatii acestuia, a suferit, dar se pare ca acum si-a revenit si exista deja o noua persoana in viata moderatorului Antena 1. Razvan Simion iubeste din nou, dupa despartirea de Lidia Buble Dupa ce, mai in gluma, mai in serios, intr-una din editiile show-ului matinal, Razvan a .

Premiera istorica. Elon Musk a dat lovitura, din nou, cu ultima inventie

Elon Musk surprinde din nou! Desi nu totul a mers asa cum si-ar fi dorit, acesta s-a multumit cu premiera istorica care a fost posibila doar cu ajutorul sau. Elon Musk vine cu o noua premiera istorica SpaceX a reusit prima lansare polara din Florida dupa mai bine de 50 de ani! Desi Musk se .

Catalin Botezatu iubeste din nou. Dezvaluirea neasteptata a designerului

Inima lui Catalin Botezatu apartine din nou cuiva. Dupa o perioada lunga in care nu si-a mai facut aparitia la bratul niciunei doamne, acum soarele a venit pe strada lui. Chiar designer-ul a facut dezvaluirea. Catalin Botezatu, lovit de Cupidon! Creatorul de moda iubeste din nou Anii au trecut, iar Catalin Botezatu a devenit din .

Ce reguli trebuie sa respecti la cinema atunci cand vei merge din nou

Daca te-ai saturat de Netflix in toata aceasta perioada, atunci poate ti-e dor sa mergi din nou la cinema sa vezi un film. Ei bine, nu va mai fi totul ca inainte, asa ca trebuie sa.

Carmen Tanase: Aparitia virusului este un plan bine pus la punct, iar copiii sunt tinta!

Carmen Tanase a vorbit, miercuri, seara, la Sinteza zilei, despre efectele pandemiei asupra copiilor. indragita actrita spune ca totul pare un plan bine pus la punct in care copiii sunt tinta, pentru ca ei isi vor forma personalitatea intr-un mod total diferit decat au facut-o generatiile anterioare din cauza restrictiilor care sunt impuse in ceea ce e numit tot mai des noua realitate.

VIDEO Dupa o pauza de cativa ani, David Blaine, din nou viral: ce cascadorie a facut iluzionistul

Nu mai putin de 7,6 milioane de vizualizari a inregistrat noua cascadorie a lui David Blaine in mai putin de 24 de ore. Clipul are aproximativ trei ore. Este posibil sa nu mai fi auzit de mult.

Coronavirus: Franta a inregistrat din nou peste 7.000 de cazuri zilnice

Autoritatile franceze au raportat, miercuri, 7. 017 noi cazuri de coronavirus in 24 de ore, o crestere mare fata de bilantul de marti, de 4. Este pentru a trei a oara de la inceputul epidemiei cand numarul noilor cazuri depaseste pragul de 7. 000 in Franta, relateaza Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )