Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sorana Cirstea a fost eliminata de Rybarikova in sferturi la turneul de la Linz

Adevărul Adevărul,
Sorana Cirstea a fost eliminata de Rybarikova in sferturi la turneul de la Linz

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 37 WTA si favorita 5, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Linz, cu premii totale de 250. 000 de dolari, ea fiind invinsa de sportiva slovaca Magdalena Rybarikova, locul 28 mondial, scor 5-7, 6-2, 6-1. continuă pe Adevărul

WTA Linz: Sorana Cirstea - Natalia Vikhlyantseva 7-6 (14), 6-4/ Victorie muncita - Cirstea s-a calificat in sferturi

Sorana Cirstea s-a calificat, joi seara, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Linz Austria), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, dupa ce a intrecut-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva, cu 7-6 14), 6-4.

Sorana Cirstea, calificare in sferturi la Linz dupa cel mai lung tie-break al carierei

Jucatoarea Sorana Cirstea a avut parte de un meci intens, joi seara, in turul doi al turneului de la Linz, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea in optimi la Linz

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Linz, Austria, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari.

WTA Linz: Sorana Cirstea, calificata in optimile competitiei

Sorana Cirstea 37 WTA si cap de serie numarul cinci) a reusit sa se califice, miercuri, in optimile turneului WTA de la Linz, dupa ce a invins-o pe Alison Van Uytvanck 85 WTA - Belgia).

Sorana Cirstea, dupa victoria cu numarul 400 din cariera: A fost cel mai lung tiebreak din viata mea. Nu mai stiam nici macar cat era scorul

Sorana Cirstea a bifat victoria cu numarul 400 din cariera, dupa ce a invins-o pe Natalia Vikhlyantseva, scor 7-614), 6-4, in optimile turneului de la Linz. Romanca a avut nevoie de doua ore si 12 minute de joc pentru a triumfa in fata rusoaicei. Doar primul act a durat 80 de minute, Sorana impunandu-se in tiebreak, scor 7-6 16/14), dupa ce a salvat cinci mingi de set.

Sorana Cirstea, mesaj emotionant pentru Halep: Este o jucatoare cu o consistenta extraordinara, merita sa fie numarul 1 mondial

Sorana Cirstea a vorbit despre performanta Simonei Halep, proaspat instalata pe primul loc in clasamentul WTA. Sorana nu a apucat inca sa o felicite personal pe Simona pentru realizarea pe care.

WTA Linz: Sorana Cirstea, eliminata in sferturi de Magdalena Rybarikova

Parcursul Soranei Cirstea 37 WTA si cap de serie numarul cinci) la turneul WTA de la Linz s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde jucatoarea noastra a fost invinsa de Magdalena Rybarikova 28 WTA si cap de serie numarul unu), scor 5-7, 6-2, 6-1.

FOTO Sorana Cirstea, intr-o postura inedita la petrecerea jucatoarelor de la Linz. Ce a purtat cea mai sexy jucatoare din circuitul WTA

Sorana Cirstea va debuta azi la turneul de la Linz, din Austria, unde o va intalni pe belgianca Alison Van Uytvanck.

Mihaela Buzarnescu, eliminata in semifinale la turneul de la Linz

Mihaela Buzarnescu, locul 105 WTA, a fost eliminata, sambata, in semifinalele probei de simplu la turneul de la Linz, cu premii totale de 250. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )