Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Sorin Cartu, despre coronavirus: Cred ca se stiu mai multe

Online Sport Online Sport,
Sorin Cartu, despre coronavirus: Cred ca se stiu mai multe

Sorin Cartu, fostul mare fotbalist al Craiovei, s-a declarat surprins de decizia de a interzice accesul spectatorilor, dar crede ca in spate exista o explicatie. continuă pe Online Sport

Mediastandard.ro: Masurile luate de Twitter pentru a opri dezinformarea despre coronavirus sunt insuficiente

In timp ce tot mai multe platforme inteleg nevoia unor politici clare privind stoparea dezinformarii despre coronavirus, Twitter nu urmeaza exemplul competitorilor. Masurile luate de catre platforma de socializare se adreseaza doar campaniilor de dezinformare, si nu mesajelor singulare. Mai exact, Twitter nu restrictioneaza un singur mesaj fals, decat daca acesta face parte dintr-o miscare mai larga.

Studiu Bestjobs: Romancele au de fapt mai multe joburi, dar numai unu e platit

Ca patron in Romania, poate ar fi bine sa te gandesti ca angajatele tale au de fapt mai multe joburi. Dar numai pentru unu sunt platite.

Noi precizari despre pacientii cu COVID-19 din Romania. Daca 3 persoane au fost externate, celelalte 6 raman internate in mai multe spitale din tara

Autoritatile romane au trecut in revista, sambata, cele noua cazuri de infectie cu noul coronavirus depistate pe teritoriul tarii. Daca trei dintre pacienti au fost deja declarati vindecati si, pe cale.

Calin Popescu Tariceanu, glume despre coronavirus. Cam asta pare a fi singura solutie: simtul umorului!

In contextul raspanirii tot mai mare a coronavirusului in tara noastra, Calin Popescu Tariceanu, presedintele ALDE, a inceput sa faca haz de necaz si sa spuna ca simtul umorului e modul prin care putem depasi cel mai usor aceasta perioada.

Digi24: Daca ar trebui sa-ti dezinfectezi telefonul si alte raspunsuri la intrebari despre coronavirus

Care sunt masurile pe care le putem lua la nivel individual pentru a ne proteja de coronavirus BBC a facut o compilatie a intrebarilor puse de cititori si a oferit raspunsuri pentru cei care incearca sa se protejeze de epidemie.

Aerul poluat provoaca mai multe decese decat razboaiele, tutunul sau malaria

Poluarea aerului este responsabila pentru scurtarea duratei vietii oamenilor la nivel global la o scara mult mai mare decat razboaiele si alte forme de violenta, decat bolile sau maladiile precum malaria sau HIVSIDA sau decat fumatul, potrivit unui studiu recent a doi cercetatori germani de la Institutul Max Planck si Centrul Medical Universitar din Mainz.

Fostul sef al Doi si-un sfert, acuzat ca a organizat sedinte de samanism cu Ayahuasca, trimis in judecata DIICOT: A initiat o structura de crima organizata care a actionat in mai multe state

Fostul sef al serviciului secret din Ministerul de Interne Gelu Oltean, iubita acestuia si un cetatean britanic au fost trimisi in judecata de procurorii DIICOT pentru 6 infractiuni, in dosarul in care sunt acuzati ca organizau sedinte de samanism la care se consuma Ayahuasca si la care luau parte zeci de persoane. Procurorii spun ca cei trei au initiat o structura de crima organizata care a actionat atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Spania, Olanda, Franta sau Mexic in scopul comiterii mai multor infractiuni grave privind operatiuni fara drept cu droguri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )