Libnet.ro
UNICEF

10:30

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

SORIN CIMPEANU: Daca apar doua cazuri intr-o clasa, activitatea in acea clasa va fi suspendata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca in cazul in care doi elevi din aceeasi clasa vor fi confirmati cu noul coronavirus, activitatea acelei clase va fi suspendata.

Sorin Cimpeanu: Peste 2,4 milioane de elevi revin in banci Scenariile de functionare a scolilor potrivit Hotararii CNSU (DOCUMENT)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat, miercuri, scenariile in baza carora vor functiona scolile dupa data de 8 februarie, in baza Hotararii adoptate de Comitetul National pentru Situatii de.

Sorin Cimpeanu: Elevii vor sta cate doi in banca. Toata lumea va purta permanent masca de protectie

Sorin Cimpeanu a dat noi explicatii in legatura cu reintoarcerea elevilor in banci incepand cu 8 februarie. Potrivit declaratiilor oferite la Antena3, elevii vor sta cate doi in banca si vor purta masca.

Sorin Cimpeanu: Ne gandim la varianta in care, daca apar doua cazuri intr-o clasa, sa fie suspendata activitatea la acea clasa

Autoritatile se gandesc la varianta in care activitatea dintr-o clasa sa fie suspendata atunci cand acolo sunt depistate doua cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, a declarat Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei,.

Conditiile in care se suspenda activitatea intr-o clasa sau scoala. Ce a spus Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca daca intr-o clasa vor aparea doua cazuri de coronavirus, atunci activitatea in respectiva clasa va fi suspendata.

SORIN CIMPEANU: Profesorii si elevii vor purta permanent masti de protectie in scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca elevii si profesorii vor purta masca de protectie permanent in scoala, afirmatie facuta in contextul in care din 8 februarie, cand incepe semestrul al II-lea, majoritatea elevilor vor participa fizic la cursuri, transmite Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Am primit asigurari din partea inspectoratelor ca scolile sunt pregatite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca reprezentantii inspectoratelor scolare l-au asigurat ca unitatile de invatamant sunt pregatite pentru redeschidere pe 8 februarie, transmite Agerpres.

Sorin Cimpeanu: Programa de BAC si cea pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile acestui an

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca programa pentru Bacalaureat si cea pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile anului in curs, adica la schimbarile generate in.

Sorin Cimpeanu: E obligatoriu ca elevii sa poarte masti in scoli Despre disponibilitatea profesorilor de a se vaccina: Gradul de conformare e de peste 50% in preuniversitar si 77% in universitar

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca toti elevii vor trebui sa poarte masti cand revin la scoala, iar cei care nu au vor primi de la unitatea de invatamant. Ministrul a .

Sorin Cimpeanu: Discrepantele intre invatamantul in urban si cel in rural sunt enorme, inadmisibile. Problema e cronica Solutiile propuse de ministrul Educatiei (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca discrepantele intre invatamantul in mediul rural si cel din mediul urban sunt uriase si inadmisibile, dar aceasta este o problema cr.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )