Libnet.ro
UNICEF

20:00

SORIN CIMPEANU: Am primit asigurari din partea inspectoratelor ca scolile sunt pregatite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORIN CIMPEANU: Am primit asigurari din partea inspectoratelor ca scolile sunt pregatite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca reprezentantii inspectoratelor scolare l-au asigurat ca unitatile de invatamant sunt pregatite pentru redeschidere pe 8 februarie, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Sorin Cimpeanu: 113.000 de angajati din sistemul de invatamant sunt programati in platforma de vaccinare

Ministrul Educatiei Nationale Sorin Cimpeanu, anunta ca 113. 000 de lucratori din sistemul de invatamant sunt programati in platforma de vaccinare pentru a fi imunizati. Mai mult, acesta a spus ca.

Ministrul educatiei, raspuns pentru Consiliul Elevilor: Am primit asigurari ca scolile sunt pregatite; avem 37 milioane de masti, peste un milion de litri de dezinfectant

Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca a primit asigurari de la inspectoratele scolare ca scolile sunt pregatite sa inceapa, afirmand ca solicitarea Consiliului Elevilor ca prima saptamana sa se desfasoare tot online este una noua, dupa ce elevii au solicitat redeschiderea scolilor.

Sorin Cimpeanu: Peste 2,4 milioane de elevi revin in banci Scenariile de functionare a scolilor potrivit Hotararii CNSU (DOCUMENT)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat, miercuri, scenariile in baza carora vor functiona scolile dupa data de 8 februarie, in baza Hotararii adoptate de Comitetul National pentru Situatii de.

Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti seara, referitor la deschiderea scolilor, ca riscul nu poate fi complet eliminat, dar specialistii au apreciat ca acesta poate fi gestionat. in cazul in care situatia epidemiologica se va schimba, Cimpeanu afirma ca nu va exista nicio ezitare ca scolile sa fie din nou inchise. Ministrul a explicat si cand se va suspenda activitatea unei clase sau a unei scoli.

Sorin Cimpeanu a anuntat ca profesorii cu afectiuni medicale pot continua cu scoala online, dar e nevoie de certificare din partea unui medic de Medicina muncii

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca profesorii cu probleme medicale pot continua scoala online si dupa data de 8 februarie, dar certificarea afectiunilor trebuie sa fie facuta de catre un medic.

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Daca apar doua cazuri intr-o clasa, activitatea in acea clasa va fi suspendata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca in cazul in care doi elevi din aceeasi clasa vor fi confirmati cu noul coronavirus, activitatea acelei clase va fi suspendata.

SORIN CIMPEANU: Profesorii si elevii vor purta permanent masti de protectie in scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca elevii si profesorii vor purta masca de protectie permanent in scoala, afirmatie facuta in contextul in care din 8 februarie, cand incepe semestrul al II-lea, majoritatea elevilor vor participa fizic la cursuri, transmite Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Decizia de deschidere a scolilor va fi luata in fiecare localitate, nu la nivel de judet

Decizia de deschidere a scolilor pe 8 februarie va fi luata la nivelul fiecarei localitati, nu pe judet, a subliniat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Sorin Cimpeanu: Alocam 30 de milioane de euro pentru plata orelor remediale Elevii inclusi in grupul tinta (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca Executivul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care, in acest al doilea semestru al anului scolar, se aloca suma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )