Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Cimpeanu: Distantarea fizica in clase este extrem de importanta la maximum posibil. Mizam pe capacitatea organizatorica a fiecarui director de scoala (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Distantarea fizica in clase este extrem de importanta la maximum posibil. Mizam pe capacitatea organizatorica a fiecarui director de scoala (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat vineri ca in contextul redeschiderii scolilor, un aspect foarte important este cel al asigurarii distantarii fizice intre elevi. Avand in vedere ca nu se. continuă pe B1

Cum se vor redeschise scolile de luni? Elevii vor sta cate 2 in banca, panourile de plexiglas dispar. Cimpeanu: Distantarea e importanta, dar nu trebuie sa fie absurda

De luni, peste 2,4 milioane de elevi se vor intoarce fizic la scoala, potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu. Copiii vor sta cate doi in banca, iar panourile de plexiglas, o experienta nefericita, vor disparea, afirma ministrul. intrebat daca vor reveni clasele de 30 de elevi, el a raspuns: Da, altele nu avem.

Sorin Cimpeanu si Vlad Voiculescu, despre redeschiderea scolilor: 149 de localitati in scenariul rosu, 903 in scenariul galben Va fi modificata programa pentru Evaluare Nationala si Bacalaureat Parintii trebuie sa isi dea acordul pentru testarea copiilo

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, vineri, ca in prezent 149 din cele 3. 181 de localitati din Romania sunt in scenariul rosu, 903 in scenariul galben, iar restul sunt in scenariul verde, ceea ce inseamna ca de luni vor merge la scoala toti elevii. intrebat cum va fi facuta distantarea in clasele cu 30-37 de copii, el a spus ca nu poate fi schimbat in 3 zile ce nu s-a schimbat in 30 de ani, ca infrastructura scolara, si ca mizeaza pe managementul fiecarei scoli pentru a asigura o distanta maxima posibila. Atat Sorin Cimpeanu, cat si Vlad Voiculescu au insistat pe respectarea regulilor de baza, precum purtarea mastii si aerisirea claselor.

Sorin Cimpeanu, despre deschiderea scolilor: Riscul nu poate fi eliminat complet

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, marti seara, referitor la deschiderea scolilor, ca riscul nu poate fi complet eliminat, dar specialistii au apreciat ca acesta poate fi gestionat. in cazul in care situatia epidemiologica se va schimba, Cimpeanu afirma ca nu va exista nicio ezitare ca scolile sa fie din nou inchise. Ministrul a explicat si cand se va suspenda activitatea unei clase sau a unei scoli.

SORIN CIMPEANU: Daca apar doua cazuri intr-o clasa, activitatea in acea clasa va fi suspendata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca in cazul in care doi elevi din aceeasi clasa vor fi confirmati cu noul coronavirus, activitatea acelei clase va fi suspendata.

Sorin Cimpeanu: Stocul de masti din scolile din Romania este mai mare de 37 de milioane (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, vineri, ca, in prezent, stocul de masti din scolile din Romania este mai mare de 37 de milioane. Stocul de masti la acest moment, din scolile din.

Sorin Cimpeanu: Discrepantele intre invatamantul in urban si cel in rural sunt enorme, inadmisibile. Problema e cronica Solutiile propuse de ministrul Educatiei (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca discrepantele intre invatamantul in mediul rural si cel din mediul urban sunt uriase si inadmisibile, dar aceasta este o problema cr.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: in anul scolar 2021 - 2022, semestrul I se va incheia inainte de sarbatorile de iarna

Semestrul I al anului scolar 2021 - 2022 va avea 14 saptamani si se va incheia inainte de sarbatorile de iarna, a anuntat, astazi, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu.

SORIN CIMPEANU: Daca elevul prezinta simptome si nu vine la scoala nu se pun absente

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare si in format electronic si a cerut ca acestia si parintii lor sa nu fie trimisi dupa alte documente medicale, fiind valabile cele emise pentru primul semestru.

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )