Libnet.ro
UNICEF

08:01

Sorin Cimpeanu, concluzii dupa prima saptamana de scoala: Testarea este singura modalitate de a depista elevii pozitivi Cazurile din prima saptamana nu sunt generate de redeschiderea scolilor

B1 B1,
Sorin Cimpeanu, concluzii dupa prima saptamana de scoala: Testarea este singura modalitate de a depista elevii pozitivi Cazurile din prima saptamana nu sunt generate de redeschiderea scolilor

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a discutat in exclusivitate, pe B1 TV despre situatia cazurilor de COVID-19 din scoli, dar si despre testarea elevilor in unitatile de invatamant, in baza acordului. continuă pe B1

Ce se intampla cu formularul pentru testarea elevului. Sorin Cimpeanu a facut anuntul zilei

Propunerea testarii Covid-19 a copiilor la scoala a devenit unul dintre cele mai dezbatute subiecte din aceata perioada. Pentru ca multi parinti s-au aratat contrariati de aceasta posibilitate, ministrul Educatiei a facut un anunt oficial in acest sens. Ce se intampla cu elevii ai caror parinti nu accepta testarea Sorin Cimpeanu a adus lamuriri cu .

SORIN CIMPEANU: Elevii cu simptome - acces restrictionat in scoala 14 zile, daca parintii nu vor testare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca in cazul in care parintii refuza sa-si dea acordul pentru testarea elevilor care manifesta simptome de COVID-19, acei elevi vor avea restrictionata participarea fizica in colectivitate pentru o perioada de 14 zile.

Sorin Cimpeanu: Daca parintii nu sunt de acord, elevii nu vor reveni la scoala cel putin 14 zile

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat, luni, ca formularul de consimtamant privind testarea copiilor care prezinta simptome specifice bolii COVID-19 nu este obligatoriu, insa copiii ai caror parinti nu sunt de acord nu vor putea reveni la scoala pe o perioada de cel putin 14 zile.

Klaus Iohannis, sedinta la Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, de la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis va avea joi, de la ora 14. 00, o sedinta la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Discutia are loc in contextul in care saptamana aceasta a reinceput scoala cu.

Sorin Cimpeanu, anunt de ultima ora pentru elevi si profesori dupa explozia cazurilor de Covid-19 in scoli

Redeschiderea scolii a fost una cu multe emotii si dezbateri, iar din pacate, vestile rele abia incep sa apara. in cursul zilei de ieri, ministrul Educatiei a prezentat situatia cazurilor de Covid-19 in scoli, iar cifra rezultata dupa nici patru zile de scoala este dezastruoasa. Sorin Cimpeanu a explicat, de asemenea, care este sursa infectarilor .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: credeam ca sunt pregatit pentru predarea online. Dupa primele ore, mi-am dat seama cat de putine stiu

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca este mare nevoie de instruirea profesorilor pentru invatamantuil online, pecizand ca cine crede ca dupa ce pademia de coronavirus va fi trecut se va eveni.

Klaus Iohannis, declaratii de la ora 17:15, dupa discutia cu Sorin Cimpeanu

Presedintele Klaus Iohannis va sustine declaratii de presa joi, de la ora 17:15. Asta in contextul in care azi a avut o discutie la Palatul Cotroceni cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. Cazuri.

SORIN CIMPEANU: 64 de elevi din Bucuresti au fost confirmati cu noul coronavirus pana joi, la ora 18:00

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca pana joi, la ora 18:00, un numar de 64 de elevi din Bucuresti erau confirmati ca fiind infectati cu noul coronavirus.

SORIN CIMPEANU: Am o asteptare clara - bugetul Educatiei sa fie mai mare

Ministrul Sorin Cimpeanu a afirmat, joi, ca are o asteptare clara ca bugetul Educatiei pe acest an sa fie mai mare raportat la executia bugetara din 2020, adaugand ca, in caz contrar, va fi un alt ministru, care stie sa rezolve problemele fara resurse financiare, conform Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Pana acum nu au aparut cazuri de elevi cu simptome sau confirmate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat miercuri ca pana in prezent nu au fost inregistrate cazuri de elevi cu simptome de coronavirus sau cazuri confirmate.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )