Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sorin Cimpeanu: Peste 200.000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Profesorii vor primi bani pentru orele de actiuni remediale

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Peste 200.000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Profesorii vor primi bani pentru orele de actiuni remediale

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online. Acesta a precizat ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in. continuă pe B1

Elevii ar putea fi chemati la scoala si sambata. Explicatiile ministrului Sorin Cimpeanu

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca peste 200. 000 de elevi nu au putut participa la cursurile online deoarece nu au avut internet sisau dispozitivele necesare. Pentru acestia, vor fi organizate ore.

Sorin Cimpeanu: Acum s-au distribuit toate tabletele, daca s-au distribuit nu inseamna ca ele au ajuns la elevi

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri seara, ca inca mai sunt elevi care nu au primit tabletele promise, el estimand ca pana la 20% dintre elevi nu au ridicat tabletele, desi acestea au.

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: 237.000 de elevi nu au acces la internet, iar 287.000 nu au avut acces la echipamente IT

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri seara, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca 237. 000 de elevi nu au in acest moment acces la internet, iar 287. 000 nu au avut acces la echipamente.

Ministrul Sorin Cimpeanu: Sunt foarte multi elevi care risca sa nu aiba mediile incheiate in semestrul intai

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca unul dintre indicatorii care vor sta la baza deciziei privind reinceperea scolii in format clasic dupa.

Cimpeanu: 20% dintre elevi nu au ridicat tabletele. Unii nu au deloc, altii au primit cate 2-3 Sunt judete care au raportat ca scoala online s-a derulat perfect, nu cred

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, estimeaza ca 20 la suta dintre elevi nu au ridicat tabletele promise de minister, fie pentru ca nu au stiut, fie pentru ca nu au mai avut nevoie si spune ca sunt copii care nu au primit deloc sau altii care au primit cate 2-3 - de la minister, de la primarie sau diversi sponsori. Despre modul in care decurge scoala online, Cimpeanu spune ca sunt judete care au raportat ca in proportie de 90% totul decurge perfect, ceea ce nu crede: Insist pentru raportari reale.

Sorin Cimpeanu: Semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice

Sorin Cimpeanu, seful MEC, a declarat ca semestrul al II-lea va incepe pe data de 8 februarie sub rezerva evolutiei epidemiologice. Ministrul Educatiei a avut, joi, consultari cu sindicatele din domeniu, cu asociatiile de elevi, studenti, profesori, cu reprezentati ai rectorilor.

Sorin Cimpeanu: Sindicatele din Educatie solicita informarea asupra actului de vaccinare in scoli, fara a exista obligativitatea vaccinarii

Sorin Cimpeanu, noul ministru al Educatiei, a anuntat, joi, dupa consultariile reprezentantii organizatiilor de elevi si parinti , ca sindicatele din Educatie au solicitat oinformarea completa si.

SORIN CIMPEANU: Examenele nationale se doresc a fi organizate la aceeasi data, in aceeasi structura, in format fizic

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, sambata dimineata, ca tematica pentru examenele nationale ar putea fi adaptata, subliniind ca se dorestea ca acestea sa fie organizate la aceeasi data, in format fizic.

SORIN CIMPEANU: Sindicatele, elevii si parintii doresc redeschiderea scolii pe 8 februarie, sub rezerva evolutiei epidemiologice

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ieri ca reprezentantii sindicatelor din educatie, ai elevilor si ai parintilor doresc redeschiderea scolilor pe data de 8 februarie, insa sub rezerva evolutiei epidemiologice.

Sorin Cimpeanu vrea dublarea sumei alocate pentru bursele elevilor: Sa nu mai fie burse de 4 lei, de 8 lei, absolut ridicole!

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat ca sustine cresterea bugetului alocat pentru bursele elevilor de la 270 la 530 de milioane de lei, deoarece nu vrea sa mai auda de burse absolut ridicole de 4 .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )