Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sorin Cimpeanu: Alocam 30 de milioane de euro pentru plata orelor remediale Elevii inclusi in grupul tinta (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Alocam 30 de milioane de euro pentru plata orelor remediale Elevii inclusi in grupul tinta (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca Executivul a adoptat o Ordonanta de Urgenta prin care, in acest al doilea semestru al anului scolar, se aloca suma. continuă pe B1

30 de milioane de euro, pentru plata orelor remediale predate elevilor care au pierdut materia in timpul scolii online - ordonanta adoptata de guvern

Guvernul a adoptat miercuri o ordonanta de urgenta care prevede, pentru semestrul al doilea, alocarea a 30 de milioane de euro pentru derularea si plata orelor remediale, a anuntat ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. El spunea ca un cadru didactic ar urma sa primeasca 100 de lei pentru fiecare ora pe care o va recupera cu elevii care au pierdut materia, in perioada scolii online.

Ministrul Educatiei, discutie cu reprezentantii scolilor din fiecare judet. Sorin Cimpeanu: Vrem sa ne asiguram ca stiu ce au de facut pentru a preveni riscul de incendiu (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu a tinut sa reaminteasca faptul ca problema autorizatiilor la incendiu, din scoli, este in lista datoriilor autoritatilor locale. Totodata, Cimpenau a precizat ca.

Cum pierde Romania o finantare UE de 90 milioane de euro, pentru infrastructura portuara. Cine-i de vina

Administratia PorturilorDunariiMaritime APDM) ar putea pierde o investitie de 90 milioane de euro pentru construirea Platformei Multimodale ce ar revigora si moderniza Portul Galati. Asta dupa ce licitatia a fost anulata pentru a patra oara. Se cere demisia directorului institutiei responsabile de proiect.

Sorin Cimpeanu: Peste 2,4 milioane de elevi revin in banci Scenariile de functionare a scolilor potrivit Hotararii CNSU (DOCUMENT)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a prezentat, miercuri, scenariile in baza carora vor functiona scolile dupa data de 8 februarie, in baza Hotararii adoptate de Comitetul National pentru Situatii de.

Sorin Cimpeanu: Orarul se va schimba daca elevii revin in banci

Ministrul Educatiei a anuntat ca orarul scolilor se va schimba pentru a putea avea loc si orele online pentru profesorii care nu pot veni fizic la scoala.

SORIN CIMPEANU: Am primit asigurari din partea inspectoratelor ca scolile sunt pregatite

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca reprezentantii inspectoratelor scolare l-au asigurat ca unitatile de invatamant sunt pregatite pentru redeschidere pe 8 februarie, transmite Agerpres.

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres.

Sorin Cimpeanu: Discrepantele intre invatamantul in urban si cel in rural sunt enorme, inadmisibile. Problema e cronica Solutiile propuse de ministrul Educatiei (VIDEO)

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca discrepantele intre invatamantul in mediul rural si cel din mediul urban sunt uriase si inadmisibile, dar aceasta este o problema cr.

Sorin Cimpeanu: E obligatoriu ca elevii sa poarte masti in scoli Despre disponibilitatea profesorilor de a se vaccina: Gradul de conformare e de peste 50% in preuniversitar si 77% in universitar

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca toti elevii vor trebui sa poarte masti cand revin la scoala, iar cei care nu au vor primi de la unitatea de invatamant. Ministrul a .

SORIN CIMPEANU: Daca apar doua cazuri intr-o clasa, activitatea in acea clasa va fi suspendata

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat astazi ca in cazul in care doi elevi din aceeasi clasa vor fi confirmati cu noul coronavirus, activitatea acelei clase va fi suspendata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )