Libnet.ro
UNICEF

21:30

Sorin Grindeanu: La alegerile din 1996, am votat cu Petre Roman

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu: La alegerile din 1996, am votat cu Petre Roman

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut, luni, ca la alegerile prezidentiale din 1996 a votat cu Petre Roman in primul tur, el mentionand ca acesta era candidatul PD, care era un partid de stanga,. continuă pe Antena3

Sorin Grindeanu, reactie dupa arestarea lui Sebastian Ghita

Capturarea lui Sebastian Ghita a fost o operatiune complexa, sustine premierul Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu in exclusivitate acordat Stirilor TVR, ca Justitia.

Sorin Grindeanu: Sper ca am ramas un om normal. imi este foarte frica de ridicol

Sorin Grindeanu a afirmat, luni, ca si-a propus sa se comporte cat se poate de normal pe perioada mandatului sau de sef al Guvernului. Premierul Grindeanu a sustinut ca acum evita sa faca anumite lucruri, fiindu-i teama sa nu pice in ridicol.

Sorin Grindeanu: Nu sunt timid, imi este foarte frica de ridicol

Premierul Sorin Grindeanu a povestit, intr-o emisiunea difuzata duminica la TVR 1, momentul cand a aflat ca va fi propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, afirmand astfel ca nu este o.

MESAJE DE PASTE. Premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj cu prilejul Sarbatorilor Pascale

Respectarea valorilor autentice si a traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara, ca popor, afirma premierul Sorin Grindeanu, intr-un mesaj transmis cu prilejul Sarbatorilor.

VIDEO Sorin Grindeanu: Respectarea valorilor autentice si a traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, intr-un mesaj de Pasti, ca respectarea valorilor autentice si respectarea traditiilor este ceea ce ne defineste ca tara si ca popor.

Bilantul dupa 100 de zile de cand Guvernul condus de Sorin Grindeanu a fost instalat: Doua remanieri, o motiune de cenzura, cele mai mari proteste si majorarea salariului minim

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a implinit, vineri, 100 de zile de cand este in functie. Printre schimari se enumera si majorarea salariului minim, dar a si intarziat punerea in practica a unor proiecte, cum ar fi Legea preventiei sau eliminarea TVA pentru locuinte.

Unde vor petrece presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu noaptea de inviere

Presedintele Klaus Iohannis va merge la Sibiu, unde va petrece anul acesta sarbatorile pascale si va participa si la slujba de inviere, la o astfel de slujba urmand sa ia parte si premierul Sorin.

Decebal Traian Remes, analiza dura a evenimentelor din Romania. De ce a gresit Sorin Grindeanu

Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, a fost gazda pentru Razvan Dumitrescu si emisiunea Subiectiv. Fostul demnitar a vorbit despre evenimentele din Romania ultimelor.

Desfasurare uriasa de forte la alegerile din Franta

Peste 50. 000 de politisti si jandarmi, sustinuti de militari din cadrul Operatiunii Sentinelle, vor fi mobilizati cu scopul de a asigura securitatea alegerilor prezidentiale franceze, anunta ministrul de Interne Matthias Fekl intr-un interviu pentru Le Journal du Dimanche JDD), relateaza AFP.

Ce perspective are ancheta lui Dragnea privind alegerile din 2009

Condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012, presedintele PSD Liviu Dragnea vrea sa conduca o comisie de ancheta parlamentara privind corectitudinea alegerilor din 2009.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )