Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sorin Grindeanu a numit trei noi secretari de stat - la Transporturi, Sanatate si Interne - si presedintii la ANPCA si AAD

Adevărul Adevărul,
Sorin Grindeanu a numit trei noi secretari de stat - la Transporturi, Sanatate si Interne - si presedintii la ANPCA si AAD

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire in functie a trei secretari de stat - la Transporturi, Sanatate si Interne - si a presedintilor de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptie si Agentia pentru Agenda Digitala. continuă pe Adevărul

Doi noi secretari de stat la Ministerul Agriculturii, numiti de premier; Daniel Botanoiu revine la MADR dupa trei luni

Premierul Sorin Grindeanu a semnat deciziile de numire in functie a doi secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu si Alexandru-Danut Potor, deciziile fiind publicate, miercuri, in Monitorul Oficial, scrie news. ro.

Premierul Sorin Grindeanu a numit doi secretari de stat la Ministerul Agriculturii

Premierul Sorin Grindeanu a numit in functie doi secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Botanoiu si Alexandru-Danut Potor, iar deciziile au fost publicate in.

Cine sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Numirea lor a fost validata de premierul Sorin Grindeanu

Dumitru Daniel Botanoiu si Danut Alexandru Potor sunt noii secretari de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, conform unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate miercuri in Monitorul Oficial.

Premierul Sorin Grindeanu da rapoarte la doi stapani

Pentru a croi bugetul de stat, premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit ieri cu Klaus Iohannis, seful sau pe linie de stat, apoi cu Liviu Drganea, seful sau pe linie de partid.

Klaus Iohannis l-a convocat la Cotroceni pe premierul Sorin Grindeanu. Care este subiectul discutiei

Purtatorul de cuvant al sefului statului, Madalina Dobrovolschi, a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis si premierul Sorin Grindeanu vor avea miercuri o intalnire la Cotroceni pe tema bugetului de stat pe 2017 si a sustenabilitatii masurilor anuntate de noul Cabinet.

Premierul Sorin Grindeanu: S-a deblocat plata online a taxelor si impozitelor datorate ANAF

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, in sedinta de Guvern, ca plata taxelor si impozitelor datorate ANAF se pot face online, dupa ce in cursul zilei de miercuri si in dimineata zilei de joi platforma a fost nefunctionala, informeaza Mediafax. La randul sau, ministrului Finantelor Publice, Viorel Stefan, a explicat ca 'a fost o incercare de upgradare a sistemului. Versiunea noua in faza de teste a functionat. Operational s-a blocat, s-a intervenit. Acum jumatate de ora, o ora . ) s-au reluat platile pe versiunea veche de program', potrivit Agerpres.

Sorin Grindeanu, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis: Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, in limita deficitului de 3% din PIB

Abordam cu maxima responsabilitate constructia bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune in aplicare masurile asumate in Programul de Guvernare, in conditiile incadrarii in limita deficitului bugetar de 3% din Produsul Intern Brut, a declarat premierul Sorin Grindeanu, potrivit unui comunicat de presa, dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis.

Sorin Grindeanu, martor in dosarul finantarii ilegale a echipei de fotbal Poli Timisoara. Instanta a admis audierea fostului viceprimar al Timisoarei

Viceprimar al Timisoarei si membru in consiliului de administratie al clubului, in perioada in care procurorii DNA sustin ca Primaria Timisoara a finantat ilegal clubul de fotbal patronat de Marian Iancu, premierul Sorin Grindeanu va fi audiat ca martor in proces. Surse judiciare au declarat ca solicitarea de audiere a lui Grindeanu a fost admisa inainte ca acesta sa fie propus pentru functia de premier.

Sorin Grindeanu, intrevederi cu o parte din membri Guvernului pentru a-i fi prezentate principalele probleme din ministere

Prim-ministrul Sorin Grindeanu are, marti dimineata, intrevederi cu cinci dintre ministri din cabinetul sau, cu care va discuta problemele urgente din institutia pe care o conduce fiecare.

Klaus Iohannis ii convoaca la Cotroceni pe Sorin Grindeanu si pe ministrul Finantelor: Presedintele cere lamuriri privind bugetul Romaniei in contextul masurilor luate de guvern (VIDEO)

Administratia Prezidentiala a transmis prin vocea purtatorului de cuvant, Madalina Dobrovolschi, ca presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu despre masurile luate de guvernul pe ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )