Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sorin Grindeanu: Am primit vestea desemnarii printr-un SMS din partea lui Klaus Iohannis. Dupa ce mi s-a confirmat ca este numarul presedintelui i-am multumit pentru increderea acordata

România Liberă România Liberă,
Sorin Grindeanu: Am primit vestea desemnarii printr-un SMS din partea lui Klaus Iohannis. Dupa ce mi s-a confirmat ca este numarul presedintelui i-am multumit pentru increderea acordata

Sorin Grindeanu a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a primit vestea desemnarii printr-un SMS semnat, simplu, Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Am primit vestea desemnarii premierului prin SMS. Am crezut ca este o gluma din partea unui coleg

Liderul PSD, Liviu Dragnea, si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, au declarat ca vestea desemnarii premierului a fost transmisa printr-un SMS in care scria doar Succes. Klaus Iohannis.

Sorin Grindeanu: Am primit un SMS de la un numar necunoscut cu mesajul Succes. Klaus Iohannis. L-am sunat pe Dragnea sa imi confirme numarul

Premierul desemnat Sorin Grindeanu a declarat vineri, ca raspuns la o intrebare, ca a primit vestea ca desemnarii sale ca premier de catre Klaus Iohannis printr-un SMS trimis de pe un numar necunoscut. Mesajul continea urmatorul text Succes. Klaus Iohannis. Grindeanu a precizat ca l-a contactat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca sa ii confirme ca numarul de telefon este, intr-adevar al sefului statului, dupa care a trimis drept raspuns un mesaj de multumire. Inainte de rasopunde la intrebarea pusa de jurnalisti, Liviu Dragnea i-a soptit premierului desemnat: Spune cum ai aflat.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat Anuntarea desemnarii prim-ministrului nu se poate face printr-un simplu comunicat, considera liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, care precizeaza ca acest anunt extrem de important trebuia sa fie facut de presedintele Iohannis printr-o declaratie la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Sorin Grindeanu, desemnat de presedintele Iohannis pentru functia de premier

ACTUALIZARE 14:35 PSD si ALDE vor ca noul Guvern sa fie investit pe 4 ianuarie Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat astazi ca a convenit, impreuna cu ALDE, calendarul pentru instalarea noului Executiv, propunerea celor doua formatiuni fiind ca pe 4 ianuarie Cabinetul condus de Sorin Grindeanu sa fie investit si sa depuna juramantul. *ACTUALIZARE 14:20 Liviu Dragnea: Am pus deasupra interesul Romaniei, de a avea o stabilitate politica *ACTUALIZARE 13:45 Ciolos l-a sunat pe Grindeanu si l-a felicitat pentru desemnare *ACTUALIZARE 12:00 Nicusor Dan: USR va vota impotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu *ACTUALIZARE 11:32 Basescu: Anuntarea desemnarii premierului nu se poate face printr-un simplu comunicat *ACTUALIZARE 11:08 Raluca Turcan: Prin lista Guvernului vom vedea autonomia si buna credinta a prim-ministrului desemnat *ACTUALIZARE 10:35 Liviu Dragnea, conferinta de presa la ora 14. 00 ----------- Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul de desemnare a lui Sorin Grindeanu pentru functia de prim-ministru, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Am crezut ca e o GLUMA. SORIN GRINDEANU, anuntat prin SMS, de catre KLAUS IOHANNIS, ca a fost desemnat PREMIER

Sorin Grindeanu a vorbit despre modalitatea prin care a fost anuntat ca va fi premier. Grindeanu a spus ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis un simplu mesaj, care suna astfel, Succes. Klaus.

Am crezut ca e o GLUMA. SORIN GRINDEANU, anuntat prin SMS, de catre KLAUS IOHANNIS, ca a fost desemnat PREMIER (VIDEO)

Sorin Grindeanu a vorbit despre modalitatea prin care a fost anuntat ca va fi premier. Grindeanu a spus ca presedintele Klaus Iohannis i-a trimis un simplu mesaj, care suna astfel, Succes. Klaus.

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, noul PREMIER desemnat! IOHANNIS a semnat decretul! (VIDEO)

Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE, a fost desemnat, vineri dimineata, premier de catre presedintele Klaus Iohannis. Anuntul a fost facut printr-un comunicat de presa, de catre Administratia.

Sorin Grindeanu, noua propunere PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru

ACTUALIZARE 19:45 Raluca Turcan: Propunerea lui Grindeanu - o solutie de avarie Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera ca desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru postul de premier reprezinta o solutie de avarie, temporara, pentru PSD. *ACTUALIZARE 19:39 Tariceanu: O a doua respingere a propunerii de premier ar fi un gest suicidal al presedintelui Iohannis *ACTUALIZARE 18:58 Sorin Grindeanu: Nu voi face miscari in Guvern si miscari politice fara colegii mei *ACTUALIZARE 18:15 Sorin Grindeanu, actualul sef al CJ Timis, a fost ministru si parlamentar; este membru PDSR/PSD din 1996 *ACTUALIZARE 17:55 Noua propunere a PSD si ALDE pentru postul de premier este Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis, a anuntat astazi Liviu Dragnea, liderul PSD, intr-o conferinta de presa *ACTUALIZARE 16:40 A inceput sedinta Comitetului Executiv al PSD, in care se decide fie o noua propunere de premier, fie suspendarea presedintelui *ACTUALIZARE 14:48 Dragnea: Dupa sedinta conducerii PSD de astazi, Iohannis va primi raspunsul la solicitarea sa, care va fi intr-un fel sau altul *ACTUALIZARE 12:25 Tariceanu: Nu impartasesc pozitia lui Kelemen Hunor, dar ea nu schimba cu nimic decizia privind suspendarea *ACTUALIZARE 11:58 Prim-vicepresedintele PNL: Dragnea si apropiatii sai inventeaza o conspiratie impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:31 Presedintele UDMR: Suspendarea lui Iohannis nu este fezabila si UDMR nu o sustine *Liviu Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e buna pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu: Eram foarte convins ca doamna Sevil Shhaideh, pe care o respect extrem de mult, va fi acceptata de domnul Iohannis

Desemnat vineri, de presedintele Klaus Iohannis, premier al Romaniei, Sorin Grindeanu s-a intors vineri seara la Timisoara, pentru o intalnire colegi din Consiliul Judetean Timis, al carui presedinte inca este Sorin Grindeanu. intrebat cum explica declaratia de acum o saptamana in care spunea ca nu vrea sa plece la Bucuresti, Grindeanu a spus ca era convins ca Sevil Shhaideh o sa fie acceptata.

Numirea noului PREMIER, scrisa in stele: Astrologul MINERVA, despre ce fel de prim-ministru va fi SORIN GRINDEANU(VIDEO)

Un sagetator cu coloana vertebrala. Astfel este vazut premeirul desemnat Sorin Grindeanu de catre astrologul Minerva. Grindeanu va trebui sa infrunte insa o perioada grea, dar va da randament atunci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )