Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sorin Oprescu, despre construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

România Liberă România Liberă,
Sorin Oprescu, despre construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat ca pana in prezent au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, insa toate au fost respinse in nenumarare randuri de Consiliul General. continuă pe România Liberă

Sorin Oprescu, despre intoarcerea in PSD: Nu stau sa ma joc cu intratul, cu iesitul sau cu plimbatul pe la partide. Nu am suportat asta niciodata

Primarul Capitalei nu vrea sa se intoarca in PSD, indiferent de promisiunile acestora, insa accepta orice fel de sprijin pentru campania din 2016. Sorin Oprescu a fost intrebat daca va reintra in PSD inainte de.

Sorin Oprescu: Au existat mai multe cereri pentru construirea moscheei in Bucuresti, dar au fost respinse de Consiliul General

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a dezvaluit intr-un interviu pentru RTV ca au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, dar ca acestea au fost respinse in nenumarare randuri de.

Anuntul facut de Sorin Oprescu care ii va bucura pe toti bucurestenii

Primarul general al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, a inaugurat duminica Pasajul Rutier de la Piata Presei, ocazie cu care si-a expus cateva proiecte de infrastructura pentru viitor, scrie b365. ro. Astfel,.

E gata, se poate circula. Pasajul de la Piata Presei, inaugurat in prezenta primarului Sorin Oprescu

UPDATE - Pasajul rutier subteran Piata Presei a fost deschis uminica in prezenta primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Costul lucrarii, care a inceput in aprilie 2014, s-a ridicat la 60 de milioane .

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Rezultate titularizare 2015 Satu Mare. Doar 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari decat 7

Astazi au fost afisate notele la examenul de titularizare din sesiunea 2015. Doi candidati au fost eliminati din examen si numai 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari de sapte.

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD si are o baterie destul de mica. Aceste minusuri se traduc in spatiu de stocare limitat si autonomia scazuta. Pentru a compensa aceste lipsuri, a aparut carcasa Incipio. Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul sa nu ofere slot [] Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Familiile victimelor din avionul Germanwings resping oferta Lufthansa si cer compensatii mai mari

Oferta de 25. 000 de euro pentru fiecare cetatean german mort in urma prabusirii avionului Germanwings, in martie, a fost respinsa de familiile victimelor, care cer companiei Lufthansa sa ofere compensatii mai mari, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

Teodorovici da vina pe Basescu: Sunt state care si-au asumat deficite mai mari si perioade mai lungi de implementare

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a acuzat ca Romania a ajuns sa-si asume un deficit structural de 1% din Produsul Intern Brut PIB) aferent anului 2016 in conditiile in care alte state si-au asumat deficite mai mari si perioade mai lungi de implementare, pana in 2019-2020.

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa / Romania si Bulgaria, ultimele locuri

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa, potrivit unui studiu efectuat de Biroul federal de statistica, publicat joi si citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )