Libnet.ro
UNICEF

01:06

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Playtech Playtech,
Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD si are o baterie destul de mica. Aceste minusuri se traduc in spatiu de stocare limitat si autonomia scazuta. Pentru a compensa aceste lipsuri, a aparut carcasa Incipio. Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul sa nu ofere slot [] Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa / Romania si Bulgaria, ultimele locuri

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa, potrivit unui studiu efectuat de Biroul federal de statistica, publicat joi si citat de AFP.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Banica, Alexandru Ciucu sau Adriana Bahmuteanu si pana la Sylvia, Carmen Bruma ori Ellie White, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Lady Gaga ori Jennifer Lopez, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Andreea Raicu ori Giulia Nahmany, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai noi poze cu Samsung Galaxy Note 5 vin de pe Amazon

Cele mai interesante poze cu Samsung Galaxy Note 5 au aparut de curand pe Amazon si ne prezinta niste detalii foarte interesante. Nu este prima oara cand un producator de carcase ne ofera imagini cu un telefon Samsung inainte de lansarea. Cu ceva timp in urma, in luna februarie a acestui an, modelul Galaxy S6 [] Cele mai noi poze cu Samsung Galaxy Note 5 vin de pe Amazon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

6 ponturi pentru a alege cele mai bune solutii pentru instalatiile sanitare de la baie si bucatarie

Instalatiile sanitare reunesc toate conductele si circuitele de apa rece si calda), incalzire si canalizare dintr-o locuinta, asigurandu-i o buna functionalitate, in concordanta cu nevoile unei familii moderne. Pe langa proiectarea si dimensionarea sistemului de instalatii sanitare, este foarte importanta alegerea tevilor potrivite pentru fiecare circuit: de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora si de buget. Tevile din plumb si din azbociment nu se mai folosesc in cazul constructiilor rezidentiale moderne, ele fiind interzise de normele Uniunii Europene, din cauza faptului ca sunt considerate nocive pentru sanatate. Tevile din plumb sunt utilizate, in prezent, doar pentru evacuarea apelor uzate radioactive, corozive sau contaminate din uzine sau laboratoare. Tevile din plastic sunt printre cele mai populare datorita pretului foarte accesibil. in schimb, au o durata de viata si o rezistenta mai scazute in comparatie cu alte tipuri de tevi moderne.

Grecia se pregateste sa scoata la vanzare cele mai valoroase active ale statului

Grecia se pregateste sa scoata la vanzare argintaria familiei, active de 50 de miliarde de euro din turism, industria navala si telecomunicatii, care vor fi plasate intr-un fond de privatizare in conformitare cu acordul convenit cu creditorii, relateaza Bloomberg.

Cele mai moderne muzee din Romania

Cele mai moderne muzee din Romania. Tara noastra are numeroase muzee care merita vizitate atat de propriii cetateni, dar si de cei care vin din alte tari si vor sa cunoasca parti semnificative ale culturii romanesti.

FOTO Incendiu la una dintre cele mai frumoase manastiri din Vaslui. Casa de oaspeti a manastirii Moreni, mistuita de flacari

Un incendiu violent a izbucnit sambata la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Vaslui. Flacari uriase au inghitit casa de oaspeti a manastirii Moreni. Toate cele aproximativ 15 persoane, turisti si maici, care se aflau inauntru au iesit inainte ca focul sa se exitnda. Primele concluzii ale pompierilor arata ca incendiul a fost provocat de cosul de fum supraincalzit de la brutaria manastirii.

Rezultate titularizare 2015 Satu Mare. Doar 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari decat 7

Astazi au fost afisate notele la examenul de titularizare din sesiunea 2015. Doi candidati au fost eliminati din examen si numai 32 la suta dintre candidati au luat note mai mari de sapte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )