Libnet.ro
UNICEF

22:45

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante. continuă pe Wall-Street Ro

TOP 10: cele mai bune universitati din lume

Universitatile din Statele Unite ale Americii domina topul mondial al celor mai bune institutii de invatamant din lume. RO iti prezinta clasamentul celor mai tari institutii de profil, potrivit Center for World University Rankings .

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa / Romania si Bulgaria, ultimele locuri

Elvetienii au cele mai mari salarii din Europa, potrivit unui studiu efectuat de Biroul federal de statistica, publicat joi si citat de AFP.

Cele mai moderne muzee din Romania

Cele mai moderne muzee din Romania. Tara noastra are numeroase muzee care merita vizitate atat de propriii cetateni, dar si de cei care vin din alte tari si vor sa cunoasca parti semnificative ale culturii romanesti.

Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa

Samsung Galaxy S6 nu are slot pentru carduri microSD si are o baterie destul de mica. Aceste minusuri se traduc in spatiu de stocare limitat si autonomia scazuta. Pentru a compensa aceste lipsuri, a aparut carcasa Incipio. Spre deosebire de toate modelele din seria Galaxy, Samsung a decis ca pentru ultimul sa nu ofere slot [] Rezolvi cele mai mari lipsuri ale Galaxy S6 cu aceasta carcasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Australia inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani

Estul Australiei inregistreaza cele mai scazute temperaturi din ultimii 40 de ani, iar ninsorile, cele mai abundente din ultimii 20 de ani, au ajuns pana in statul Queensland, din nord-est, cunoscut mai ales pentru.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: Lucrarile vor incepe in toamna

O cladirea ce va avea 155 de metri inaltime va fi construita la Timisoara si va fi cea mai inalta din Romania, depasind cu 18 mai mult decat Sky Tower din Bucuresti. Lucrarile vor demara in toamna,.

Iarna grea in Australia: Cele mai mici temperaturi din ultimii 40 de ani (VIDEO)

Vremea continua sa ofere surprize nebanuite. Daca in Sud-Estul Europei canicula face ravagii, in Australia, este o iarna deosebit de grea, informeaza B1 TV. in ultimele zile, s-au inregistrat cele mai scazute.

Top 5 cele mai benefice sucuri de legume. Care este combinatia-elixir capabila sa energizeze organismul in 15 minute

Mare parte din energia necesara efortului de peste zi poate fi incarcata dintr-un pahar cu suc natural. Usor de preparat, poate ajuta la cresterea rezistentei la boli sau la detoxifiere.

Sorin Oprescu, despre construirea in Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat ca pana in prezent au existat mai multe cereri pentru construirea unei moschei in Bucuresti, insa toate au fost respinse in nenumarare randuri de Consiliul General.

Cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015

Elevii lor iau cele mai multe premii la concursuri de invatamant republicane si internationale. Absolventii acestor scoli ajung la cele mai prestigioase institutii de invatamant din lume, ajung sa lucreze la companii de talie mondiala si devin personalitati in diferite domenii. Adevarul va prezinta cele mai bune licee din Republica Moldova in 2015.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )