Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sorin Rosca Stanescu explica acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sorin Rosca Stanescu explica acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a explicat toate acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu si pentru care presedintele Romaniei l-a dat in judecata. Daca ii pun in pericol mandatul, ma intreb. continuă pe Antena3

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana. ---- * Update 11:14 Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu l-a avertizat pe presedintele Traian Basescu sa fie atent la conturile pe care le-ar avea in Seychelles, dupa ce seful statului l-a dat in judecata pe liberal pentru acuzatiile ca ar fi luat mita pentru a sustine proiectul RMGC.

Sorin Rosca Stanescu il ataca pe Basescu: Ar trebui sa fie atent la conturile pe care le are in strainatate

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu il ataca din nou pe presedintele Traian Basescu, dupa ce seful statului a anuntat ca il da in judecata pe politician pentru acuzatiile de mita in proiectul Rosia.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Solutia in acest proces urmeaza sa o dea magistratii de la Judecatoria Sectorului 2. Instanta nu a stabilit, deocamdata, cand va fi primul termen din dosar. In plangerea inaintata de Traian Basescu, se arata ca acuzatiile facute de curand comporta o gravitate deosebita intrucat asociaza .

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana.

Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Presedintele Traian Basescu l-a actionat in instanta pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, pentru afirmatiile facute in ultima vreme la adresa sa, arata sursele de presa.

Sorin Rosca Stanescu: La Guvern s-a facut un scenariu, cota unica fiind de 21%

Sorin Rosca Stanescu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca la Guvern a fost facut un scenariu in care cora unica era de 21%. S-a discutat foarte mult.

Sorin Rosca Stanescu: La Guvern s-a facut un scenariu, cota unica fiind de 21% (VIDEO)

Sorin Rosca Stanescu a afirmat, marti seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, ca la Guvern a fost facut un scenariu in care cora unica era de 21%. S-a discutat foarte mult in.

Rosca Stanescu, un nou atac la Basescu: Sa fie atent la conturile Seychelles.

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a continuat, marti, atacurile la adresa presedintelui Traian Basescu, avertizandu-l sa fie atent la conturile pe care le-ar avea in Seychelles, inclusiv un cont cu depozite de la RCS-RDS. Celui care ieri m-a dat in judecata pentru ca am spus, in calitate de senator PNL, cateva adevaruri scandaloase vizand legaturile frauduloase pe care le are cu Gold Corporation in afacerea Rosia Montana, ii atrag astazi atentia asupra propriilor sale conturi. Din .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2602 seconds )