Libnet.ro
UNICEF

23:30

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana. ---- * Update 11:14 Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu l-a avertizat pe presedintele Traian Basescu sa fie atent la conturile pe care le-ar avea in Seychelles, dupa ce seful statului l-a dat in judecata pe liberal pentru acuzatiile ca ar fi luat mita pentru a sustine proiectul RMGC. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu.

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana, transmite Mediafax. Solutia in acest proces urmeaza sa o dea magistratii de la Judecatoria Sectorului 2. Instanta nu a stabilit, deocamdata, cand va fi primul termen din dosar. In plangerea inaintata de Traian Basescu, se arata ca acuzatiile facute de curand comporta o gravitate deosebita intrucat asociaza .

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Traian Basescu l-a dat in judecata pe Sorin Rosca Stanescu, dupa ce senatorul PNL a declarat ca presedintele ar fi primit mita pentru sustinerea proiectului minier de la Rosia Montana.

Basescu il da in judecata pe Sorin Rosca Stanescu

Presedintele Traian Basescu l-a actionat in instanta pe senatorul Sorin Rosca Stanescu, pentru afirmatiile facute in ultima vreme la adresa sa, arata sursele de presa.

Sorin Rosca Stanescu explica acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a explicat toate acuzatiile pe care i le aduce lui Traian Basescu si pentru care presedintele Romaniei l-a dat in judecata. Daca ii pun in pericol mandatul, ma intreb.

Sorin Rosca Stanescu il ataca pe Basescu: Ar trebui sa fie atent la conturile pe care le are in strainatate

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu il ataca din nou pe presedintele Traian Basescu, dupa ce seful statului a anuntat ca il da in judecata pe politician pentru acuzatiile de mita in proiectul Rosia.

Presedintele Traian Basescu implineste, luni, 62 de ani.

Presedintele Traian Basescu implineste, luni, varsta de 62 de ani. Anii trecuti, Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie, dar s-a intalnit si cu apropiati din mediul politic, informeaza Mediafax. In 2012, presedintele Basescu a postat pe Facebook, in 5 noiembrie, un mesaj video in care le multumea celor care i-au transmis mesaje de ziua sa. Vreau sa multumesc tuturor acelor care anul acesta m-au felicitat cu ocazia zilei mele de nastere. Fie ca au facut-o pe Facebook, .

La multi ani! Presedintele Traian Basescu implineste 62 de ani

Presedintele Traian Basescu implineste astazi 62 de ani, insa pana la acest moment nu a fost anuntat un program public al sefului statului pentru ziua de 4 noiembrie. Anii trecuti, Traian Basescu si-a serbat ziua de nastere alaturi de familie, s-a.

Antena 3, somata public de CNA sa nu mai difuzeze un promo defaimator despre Traian Basescu

CNA a decis, marti, sa someze public Antena 3 sa intre in legalitate in privinta unui promo defaimator la adresa presedintelui Traian Basescu si in privinta unui avertisment postat pe ecran, potrivit caruia Antena 3 este un post TV supus represiunii, transmite Mediafax.

Legea care obliga televiziunile sa aiba saptamanal emisiuni culturale, respinsa la cererea lui Traian Basescu

Senatul a respins, marti, la solicitarea presedintelui Traian Basescu, o lege care obliga radiodifuzorii sa rezerve saptamanal cel putin 120 de minute pentru emisiuni sau stiri cu continut cultural sau educativ.

Legea ce obliga televiziunile sa aiba saptamanal emisiuni culturale, respinsa la cererea lui Traian Basescu

Senatul a respins, marti, la solicitarea presedintelui Traian Basescu, o lege care obliga radiodifuzorii sa rezerve saptamanal cel putin 120 de minute pentru emisiuni sau stiri cu continut cultural sau educativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )