Libnet.ro
UNICEF

12:15

Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, afla vineri daca ramane in arest preventiv

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea, acuzata de luare de mita, afla vineri daca ramane in arest preventiv

Curtea de Apel Bucuresti va judeca, vineri, contestatia formulata de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva. Pintea este acuzata de procurorii DNA ca a luat mita sumele de 10. 000 de euro si 120. 000 lei, bani ce reprezinta un procent de 7% din valoarea unui contract. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea cere sa fie internata in spital, dupa ce i s-ar fi facut rau in arest. UPDATE

Sorina Pintea, aflata in arestul Politiei Capitalei, a cerut sa fie internata la Spitalul Sfanta Maria, sub paza. Potrivit avocatilor acesteia, citati de Digi24, fostului ministru al Sanatatii este necesar sa i se faca investigatii medicale. Potrivit cererii formulate, Pintea sufera de o boala autoimuna, iar starea de sanatate i s-a agravat.

Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestata

Tribunalul Bucuresti a admis solicitarea procurorilor DNA de arestare preventiva a fostului ministru Sorina Pintea,acuzata de luare de mita in forma continuata. Decizia nu este definitiva si poate fi.

Sorina Pintea a fost retinuta. Procurorii DNA cer arestarea preventiva a fostului ministru

Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore. Procurorii anticoruptie cer arestarea preventiva a fostului ministru. Pinteaa fost adusa sambata dimineata la sediulDNAdin Bucuresti.

Basescu: Nu o vad pe Pintea luand spaga. Daca era vorba de alt PSD-ist, nu as fi avut dubii

Traian Basescu a declarat ca nu o vede pe Sorina Pintea luand spaga. Fostul ministru al Sanatatii se afla in arest preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata de procurorii DNA de luare de mita in forma.

Sorina Pintea, SUSPENDATA din PSD! Cine o va inlocui?

Dupa ce a fost arestata, fiind acuzata de luare de mita, Sorina Pintea va fi inlocuita din functie si suspendata din PSD, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, pe pagina.

Sorina Pintea a contestat arestul preventiv

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a contestat masura arestului preventiv, in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanatae155;ii, a fost ree155;inuta de procurorii DNA

Procurorii DNA au reapoundinut-o pe Sorina Pintea pentru 24 de ore, fiind acuzata de luare de mita. Fostul ministru al Sanataapoundii ar fi primit sumele de 10. 000 de euro a159;i 120. 000 lei, care reprezinta un procent dintr-un contract de achiziapoundii, scrie Agerpres.

Sorina Pintea, scoasa din arest pentru a fi dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, arestata pentru luare de mita, se afla in Arespul Polit.

Sorina Pintea, arestata pentru 30 de zile. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost arestata de Tribunalul Bucuresti pentru 30 de zile. Pintea fusese retinuta de DNA in cursul diminetii de sambata, fiind acuzata de luare de mita. VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )