Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sorina Pintea, aflata in arest preventiv, mutata la Spitalul Sf. Maria

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea, aflata in arest preventiv, mutata la Spitalul Sf. Maria

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost transportata, luni dimineata, din arest la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti. continuă pe Adevărul

ELENA UDREA, DESPRE SORINA PINTEA: Sper ca este nevinovata, ca este o inscenare

Elena Udrea a declarat duminica, in cadrul unui eveniment sportiv caritabil, despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata.

Ambulanta, chemata pentru Sorina Pintea, in arest

O ambulanta a fost chemata duminica dimineata la Arestul Central din Capitala chiar pentru Sorina Pintea. Potrivit informatiilor, fostul ministru al Sanatatii a acuzat probleme de sanatate.

Sorina Pintea cere sa fie transferata la un spital din sistemul public, acuzand agravarea starii de sanatate

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv ca urmare acuzatiei de luare de mita, cere transferul la un spital din sistemul public, respectiv la Spitalul Sfanta Maria, afirmand ca starea de sanatate i s-a agravat.

Solidaritate penala. Elena Udrea, despre Sorina Pintea: Sper ca este nevinovata, ca e o inscenare. Am apreciat-o ca ministru

Elena Udrea a declarat duminica despre Sorina Pintea, aflata in arest preventiv sub acuzatia de luare de mita, ca spera ca este nevinovata, ca este o inscenare, precizand ca a apreciat-o ca ministru al Sanatatii.

Sorina Pintea, in arest preventiv. Reactia ei dupa ce a aflat ce suma va lua spaga: Super tare, perfect - referat DNA

Tribunalul Bucuresti a emis, sambata seara, un mandat de arestare preventiva timp de 30 de zile pe numele fostului ministru al Sanatatii Sorina Pintea, in dosarul in care este suspectata ca ar fi primit mita. Decizia nu este definitiva.

Sorina Pintea a contestat arestul preventiv

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a contestat masura arestului preventiv, in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea a revenit in Arestul Central

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost dusa din nou in Arestul Central, unde se afla in arest preventiv, dupa ce a primit ingrijiri medicale intr-un spital din Capitala, relateaza Mediafax.

Primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spital

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spitalul Sfanta Maria din Capitala.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Sorina Pintea, probleme grave de sanatate dupa ce a fost arestata preventiv. Anuntul avocatilor

La adresa Sorinei Pintea exista doar un denunt si nu un flagrant, spun avocatii fostului ministru al Sanatatii, arestat preventiv, la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita. Acestia argumenteaza cu faptul ca flagrantul despre care se vorbeste nu s-a realizat pentru ca nu exista un proces verbal in acest sens. Potrivit acestora, fostul ministru .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )