Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sorina Pintea a revenit in Arestul Central

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea a revenit in Arestul Central

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost dusa din nou in Arestul Central, unde se afla in arest preventiv, dupa ce a primit ingrijiri medicale intr-un spital din Capitala, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Ambulanta pentru Sorina Pintea, la Arestul Central. Fostului ministru i s-a facut rau

Sorina Pintea a suferit un soc in Arestul Central si a fost nevoie de interventia unei ambulante. Fostul ministru s-a plans ca nu-si mai simte partea dreaptaa corpului. Medicii au efectuat mai multe inv.

Sorina Pintea a contestat arestul preventiv

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a contestat masura arestului preventiv, in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Sorina Pintea, audiata la DNA. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost adusa in aceasta dimineata la DNA Bucuresti, unde este audiata de procurori intr-un dosar de luare de mita. Potrivit Digi 24, Pintea a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie in jurul orei sase dimineata.

Sorina Pintea, dusa la audieri in Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de coruptie

Operatiunea s-a incheiat. Sorina Pintea a fost dusa la Bucuresti pentru a fi audiata. Cel mai probabil, fostul ministru al Sanatatii va fi retinut.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti. Fostul ministru al Sanatatii, vizat intr-un dosar de luare de mita (VIDEO)

Sorina Pintea a fost adusa sambata dimineata la sediul DNA din Bucuresti pentru audieri. Fostul ministru al Sanatatii ar fi primit spaga pentru achizitionarea de echipamente medicale folosite la combaterea.

Sorina Pintea a fost retinuta de DNA

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea a fost retinuta pentru 24 de ore de DNA in dosarul in care este acuzata de luare de mita.

Adina Anghelescu, noi informatii despre Sorina Pintea: Este retinuta de DNA!

Adina Anghelescu a venit cu noi informatii despre Sorina Pintea. Se pare ca fostul ministru al Sanatatii a fost retinuta de procurorii DNA.

Ce spunea Sorina Pintea despre coruptie pe vremea cand era ministru al Sanatatii

Sorina Pintea declara anul trecut, pe vremea cand era ministru al Sanatatii, ca suntem un popor de infractori, referitor la atitudinea romanilor fata de respectarea legilor si coruptia din spitale. La mai putin de un an, Pintea este audiata intr-un dosar de achizitii la Spitalul Judetean Baia Mare, la care este manager.

Alerta in Arestul Capitalei. Sorina Pintea se afla in stare grava

Stare de alerta, luni seara, in arestul in care se afla fostul ministru Sorina Pintea.

Sorina Pintea transferata la un spital din sistemul public in urma agravarii starii de sanatate

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a revenit in arest Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, care a acuzat agravarea starii de sanatate in arest, a fost trasnsferata la un spital din sistemul public, unde va fi internata sub paza, anunta Politia Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )