Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sorina Pintea a demisionat de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare

B1 B1,
 Sorina Pintea a demisionat de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, aflata in arest preventiv intr-un caz de luare de mita, a demisionat din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia. continuă pe B1

Sorina Pintea, cand a aflat ca va primi spaga de 120.000 de lei: Super tare! (VIDEO)

Apar noi detalii in cazul spagii din Baia Mare, in care este implicata Sorina Pintea. in referatul intocmit de procurorii DNA sunt prezentate informatii despre modul in care s-a negociat mita pe care fostul.

Sorina Pintea a demisionat din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare

Sorina Pintea a demisionat, din arest, din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare.

Sorina Pintea a demisionat. Cum arata cererea de demisie a fostului ministru al Sanatatii FOTO

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, dupa acuzatiile DNA. Cum arata cererea de demisie a Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii? Sorina Pintea este arestata preventiv, acuzata ca ar fi luat mita zece mii de euro si 120. 000 de lei, .

Spagomaniacala Sorina Pintea si Porunca a 7-a

Vineri seara, in timp ce ma aflam in trenul care ma ducea de la Oradea la Bucuresti, am aflat despre formidabila spaga pe care se pregatea sa o incaseze doamna Sorina Pintea. Managerul Spitalului Judetean din Baia Mare, pana in urma cu doar cateva luni ministrul Sanatatii intr-unul dintre cele mai toxice si mai putin performante guverne PSD.

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Ce spunea Sorina Pintea despre coruptie pe vremea cand era ministru al Sanatatii

Sorina Pintea declara anul trecut, pe vremea cand era ministru al Sanatatii, ca suntem un popor de infractori, referitor la atitudinea romanilor fata de respectarea legilor si coruptia din spitale. La mai putin de un an, Pintea este audiata intr-un dosar de achizitii la Spitalul Judetean Baia Mare, la care este manager.

Traseul banilor care ar fi ajuns la Sorina Pintea

Apar noi informatii cu privire la dosarul de coruptie in care e implicata Sorina Pintea. Pe surse, acest dosar ar fi inceput acum patru zile. Pe 25 februarie, cel care detine compania care avea contracte cu spitalul din Baia Mare a facut un denunt impotriva denuntatorului Sorinei Pintea, Mihai Costea. Urma sa se vada cu Costea pe 27 februarie sa ii dea 120. 000 de lei.

Sorina Pintea, fostul ministru al Sanataapoundii an Guvernul PSD, este audiata la sediul central al DNA

Fostul ministru al Sanataapoundii, Sorina Pintea, este audiata, sacentmbata, la sediul central al Direcapoundiei Naapoundionale Anticorupapoundie, antr-un dosar de corupapoundie, fiind adusa an cursul dimineapoundii, de anchetatori, cu mandat de aducere, de la Baia Mare, au precizat,.

Sorina Pintea, audiata la DNA Bucuresti intr-un dosar ce vizeaza achizitii publice

Sorina Pintea este audiata de procurorii DNA, sambata dimineata. Fostul ministru al Sanatatii a fost adus la Bucuresti dupa mai bine de 10 ore de perchezitii facute in biroul sau de la spitalul din Baia Mare.

Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital. Fostul ministru al Sanatatii doreste sa fie tratata in mod corespunzator.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )