Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sorina Pintea despre senatorul PSD adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o enteroviroza: Transportul se face la solicitarea personalului medical, cu o puternica justificare medicala

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea despre senatorul PSD adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o enteroviroza: Transportul se face la solicitarea personalului medical, cu o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, referindu-se la senatorul PSD Virginel Iordache, despre care presa locala a scris ca a cerut sa fie transportat la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul din Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, ca solicitarea in astfel de cazuri vine din partea personalului medical si se realizeaza cu o puternica justificare medicala. continuă pe Hotnews

Pintea, despre senatorul PSD care a fost transportat de urgenta cu elicopterul: A existat o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii a declarat ca transportul cu elicopterul, de la Suceava la Bucuresti, al senatorului PSD Virginel Iordache a fost justificat si pacientul nu ar fi fost transferat daca nu ar fi existat probleme. Pintea a mai precizat ca sunt criterii clare ale Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si ca decizia s-a luat pe baza unei puternice justificari medicale.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Senatorul PSD Virginel Iordache a fost adus cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru o enteroviroza (presa)

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut sa fie dus la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul judetean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece nu a avut incredere in diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, La Bucuresti a primit acelasi diagnostic.

Senatorul PSD Virginel Iordache a fost adus cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru o enteroviroza (presa)

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut sa fie dus la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul judetean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece nu a avut incredere in diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, la Bucuresti a primit acelasi diagnostic.

Sorina Pintea, despre mancarea nesanatoasa din gradinite: Directiile de sanatate publica pot dispune inchiderea lor

Ministrul Sanatatii a fost intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite iar aceasta a raspuns ca alimentatia scolarilor si prescolarilor este reglementata.

Cazul bizar al senatorului PSD transferat cu elicopterul SMURD de la Suceava in Bucuresti pentru o afectiune banala: Nu era o situatie critica

Senatorul PSD Virginel Iordache a fost transferat cu elicopterul SMURD de la Spitalul Judetean Suceava la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, desi nu era in strare grava, dupa cum afirma Vasile Rambu, managerul unitatii medicale de la Suceava. Vasile Rambu sustine ca institutul a demarat deja procedura pentru a-l transfera pe pacient inapoi la Suceava.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, vizita-surpriza la un spital privat din Capitala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, face, joi, un control inopinat la spitalul Sanador din Bucuresti, informeaza Stiripesurse. ro. in ultimele saptamani, ministrul Sanatatii a facut.

Sorina Pintea: Aproximativ 150 de medici au REVENIT in spitalele din Romania, de cand au fost majorate salariile

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, anunta ca majorarea salariilor in randul medicilor are efecte vizibile bune. Circa 150 de medici au revenit sa profeseze in Romania de la marirea lefei. Avem.

Sorina Pintea: Trebuie sa schimbam mentalitati - E lucrul cel mai greu de facut / Sanatatea nu are culoare politica

Sorina Pintea a declarat ca schimbarea mentalitatilor din sistemul medical este cel mai greu lucru de facut. Ministrul Sanatatii a mai precizat ca vizitele inopinate in spitale pe care le-a tot facut in.

Sorina Pintea: Nevoia de sange este foarte mare. Avem nevoie de modernizarea centrelor de transfuzii

Ministerul Sanatatii a propus modificari la Legea privind organizarea activitatii de transfuzie sanguina. Aceste modificari presupun modernizarea retelei de centre de transfuzii, a informat ministrul Sorina Pintea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )