Libnet.ro
UNICEF

10:00

Pintea, despre senatorul PSD care a fost transportat de urgenta cu elicopterul: A existat o puternica justificare medicala

Adevărul Adevărul,
Pintea, despre senatorul PSD care a fost transportat de urgenta cu elicopterul: A existat o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii a declarat ca transportul cu elicopterul, de la Suceava la Bucuresti, al senatorului PSD Virginel Iordache a fost justificat si pacientul nu ar fi fost transferat daca nu ar fi existat probleme. Pintea a mai precizat ca sunt criterii clare ale Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU) si ca decizia s-a luat pe baza unei puternice justificari medicale. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea despre senatorul PSD adus cu elicopterul SMURD la Bucuresti pentru o enteroviroza: Transportul se face la solicitarea personalului medical, cu o puternica justificare medicala

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, referindu-se la senatorul PSD Virginel Iordache, despre care presa locala a scris ca a cerut sa fie transportat la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul din Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, ca solicitarea in astfel de cazuri vine din partea personalului medical si se realizeaza cu o puternica justificare medicala.

Senatorul PSD Virginel Iordache a fost adus cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru o enteroviroza (presa)

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut sa fie dus la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul judetean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece nu a avut incredere in diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, La Bucuresti a primit acelasi diagnostic.

Senatorul PSD Virginel Iordache a fost adus cu elicopterul SMURD de la Suceava la Bucuresti pentru o enteroviroza (presa)

Senatorul PSD Virginel Iordache a cerut sa fie dus la Bucuresti cu elicopterul SMURD de la spitalul judetean Suceava, unde fusese diagnosticat cu enterovirus, deoarece nu a avut incredere in diagnosticul medicilor suceveni, scrie Obiectiv de Suceava. Potrivit sursei citate, la Bucuresti a primit acelasi diagnostic.

Investitorii straini: Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta

Referendumul din 26 mai este important deoarece pune bazele unei discutii despre modul in care au fost utilizate Ordonantele de Urgenta de-a lungul timpului. in masura in care rezultatul votului si dezbaterea care ii va urma vor contribui la o utilizare mai echilibrata a OuG-urilor, mediul de afaceri va fi protejat de masuri venite peste noapte, fara o minima consultare sau perioada de ajustare la ele, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de catre Consiliul Investitorilor Straini.

Sorina Pintea, despre mancarea nesanatoasa din gradinite: Directiile de sanatate publica pot dispune inchiderea lor

Ministrul Sanatatii a fost intrebata despre alimente nesanatoase, precum margarina sau mezeluri, care se dau copiilor la unele gradinite iar aceasta a raspuns ca alimentatia scolarilor si prescolarilor este reglementata.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre spaga din spitale: Nu o poti eradica intr-un an

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat miercuri, la Gaesti, judetul Dambovita, intrebata de intoarcerea medicilor in tara, ca in timp se va rezolva, dar asa cum nici spaga nu o poti.

Iulia Vantur a vorbit despre momentul in care va avea un copil cu Salman Khan. I-a uimit pe jurnalisti

Iulia Vantur a stralucit la Petrecerea Viva! din acest an. Datorita rochiei lungi, cu trena, a fost ca o prezenta angelica, dar n-a scapat de intrebarile care-l implica pe Salman Khan, iar fosta jurnalista a vorbit despre momentul cand va avea un copil. Iulia Vantur e mai sexy ca niciodata, semn ca relatia ei cu [] .

Vica Blochina, declaratie socanta despre cosmarul pe care l-a trait: Am avut perioade in care n-aveam ce sa mananc

Vica Blochina, declaratie socanta despre cosmarul pe care l-a trait. Cand am ramas insarcinata a fost cea mai urata perioada din viata mea, a spus fosta balerina. Dupa multi ani, Vica Blochina are.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )