Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sorina Pintea despre plicul din spitale: Nu va disparea dintr-odata, a fost prea incetatenit

Hotnews Hotnews,
 Sorina Pintea despre plicul din spitale: Nu va disparea dintr-odata, a fost prea incetatenit

Fenomenul mitei din spitale nu va disparea dintr-odata, din cauza ca a fost prea incetatenit in constiinta tuturor, a afirmat marti ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, raspunzand intrebarii unui jurnalist pe tema pacientilor sub acoperire pe care a anuntat ca ii va trimite in spitale pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical. Ministrul Sanatatii le recomanda pacientilor carora li se cere spaga in spitale sa anunte imediat conducerea unitatii medicale. continuă pe Hotnews

Sorina Pintea, despre starea pasagerilor raniti in carnagiul de la Ialomita

Sorina Pintea a vorbit, in exclusivitate, pentru Antena 3, despre starea victimelor ajunse la spitalele din Bucuresti in urma carnagiului din Ialomita. Ministrul Sanatatii sustine ca sunt doua victime la.

Noi detalii despre ranitii in accidentul din Ialomita! Ministrul Sorina Pintea a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca cele 6 femei ranite in accidentul grav produs sambata dimineata in zona localitatii Sfantul Gheorghe din Ialomita sunt in stare stabila. Victimele se.

Criza medicamentelor si exportul paralel. Producator: Cu o interdictie temporara de 6 luni, vom fi in situatia de a le arde Ministrul Sorina Pintea: Am primit multiple sesizari, pentru mine si un singur pacient conteaza

EXCLUSIV ONLINE intalnire cu scantei intre Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si reprezntantii industriei de medicamente din Romania. Cei din urma ar dori mai multa libertate in privinta exportului de.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: Se analizeaza lista medicamentelor propuse pentru interzicerea exportului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat luni ca se analizeaza in continuare lista celor 172 de medicamente propuse pentru interzicerea exportului timp de sase luni. Ea a precizat ca ordinul privind.

Sorina Pintea: Am convingerea ca nu va trece motiunea de cenzura Sanatatea va primi bani la rectificarea bugetara

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat luni ca este convinsa ca nu va trece motiunea de cenzura care va fi dezbatuta joi in Parlament si a sustinut ca rectificarea bugetara va aduce bani la Sanatate.

Ramona Ioana Bruynseels, despre tragedia din Ialomita: E foarte trist! Copiii care au ramas fara mame vor avea o trauma pe viata!

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit despre tragedia din Ialomitia. Candidatul umanistilor la prezidentiale sustinea ca este revoltatoare incompetenta autoritatilor, iar copilasii care au ramas fara mame vor av.

Ce spune presa internationala despre carnagiul din Ialomita

Presa internationala a vorbit despre carnagiul din Ialomita, unde zece persoane au murit si alte sapte au fost grav ranite. Publicatia Euronews a relatat despre cele 17 victime, dar si despre starea deplorabila.

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

Ultimele informatii despre ranitii din accidentul din Ialomita

Fata de 19 ani ranita sambata in accidentul rutier din judetul Ialomita, transferata de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, se afla internata in continuare, in stare grava, pe Sectia.

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2032 seconds )