Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sorina Pintea: Mai multi pacienti au sesizat ca spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente. Unitatile respective aveau excedent bugetar, puteau sa le cumpere

B1 B1,
Sorina Pintea: Mai multi pacienti au sesizat ca spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente. Unitatile respective aveau excedent bugetar, puteau sa le cumpere

Ministerul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca a primit numeroase sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente desi, in urma verificarilor facute de Corpul. continuă pe B1

Sorina Pintea: Am primit sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente. Spitalele respective aveau excedent bugetar, puteau sa le cumpere

Ministerul Sanatatii a primit numeroase sesizari de la pacienti carora spitalele le-au cerut sa isi cumpere medicamente, iar ministrul Sanatatii spune ca a facut verificari si spitalele respective aveau excedent bugetar, deci puteau sa le cumpere. Nu stiu de ce nu o faceau, a afirmat marti ministrul Sorina Pintea, la prima editie a Forumului National al Spitalelor.

Sorina Pintea: Unele spitale au cheltuieli foarte mari cu garzile pentru ca nu eficientizeaza acest proces

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca regulamentul de implementare a garzilor va trebui sa suporte modificari, mentionand ca, in situatiile in care se prezinta putini pacienti, se poate organiza un serviciu de garda la domiciliu,.

Sorina Pintea: Daca nu avem in legea vaccinarii cuvantul obligativitate nu vom rezolva problema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca sustine vaccinarea si a propus ca in textul legii sa apara cuvantul obligativitate, a informarii sau a vaccinarii. Ministrul Sanatatii a mai declarat ca planul national de combatere si control al cancerului , lansat in 2016, a ramas la nivelul unui document de peste 100 de pagini, o poveste.

Sorina Pintea: Daca nu o sa avem in legea VACCINARII cuvantul OBLIGATIVITATE nu vom rezolva problema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, ca este pro vaccinare si sustine introducerea in textul legii a cuvantului obligativitate. Sunt pro vaccinare, pro obligativitate ca si cu.

Sorina Pintea: Sunt pro vaccinare. Daca nu o sa avem in legea vaccinarii cuvantul obligativitate nu vom rezolva problema

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a afirmat marti ca este pro vaccinare si a subliniat ca in textul legii ar trebui sa apara cuvantul obligativitate a informarii sau a vaccinarii. in caz contrar, spune ministrul Sanatatii, nu vom rezolva problema.

Sorina Pintea, declaratii de la Forumul Sanatatii: Am fost acuzata ca fac vizite inopinate pentru imagine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat marti ca sustine infiintarea unei asociatii a spitalelor, care sa reprezinte o portavocea unitatilor medicale in negocierile cu autoritatile.

Confruntari violente pe strazile din Constanta intre politisti si mai multi talhari

Lupte de strada la Constanta intre politie si mai multi talhari extrem de agresivi. Scandalul a inceput aproape de miezul noptii in timp ce agentii unei firme de paza verificau un obiectiv din.

Decizie socanta! Pedofilul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala, lasat in libertate

Decizie socanta a magistratilor! Barbatul care ar fi agresat mai multi copii din Capitala a fost lasat in libertate. Dupa numai o noapte petrecuta in spatele gratiilor, suspectul a fost lasat sa.

Pui de urs, chinuit de mai multi barbati langa o padure. Politistii au deschis dosar penal

Imagini incredibile! Politistii din Brasov au deschis un dosar de cercetare penala, in cursul zilei de luni, pentru braconaj, dupa ce pe o retea de socializare a aparut un filmulet in care doi barbati chinuiau un ursulet. Pui de urs chinuit de doi barbati din Brasov Imagini socante! Doi localnici din Brasov au chinuit un .

CE Under 21: Romania, echipa cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii

Nationala de tineret a Romaniei este echipa de la Campionatul European cu cei mai multi jucatori eligibili in urmatoarele preliminarii Euro U21, informeaza frf. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )